Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryssia

CZY JEST TUTAJ KTOŚ NORMALNY?:) DO POPISANIA:)

Polecane posty

Witam; > czy jest tutaj ktoś NORMALNY ;-)? Nie mogę spac.. meczy mnie choroba.. wiec pomyślała sobie,ze napisze na forum ;>

Gość Katarinka183781326
Witam Cię. Może nie jestem "normalna" ale na pewno pozytywna ;) . Jaka choroba cię męczy?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.,
ja jetsem normalny ale nie wydaje mi sie ze znajdziemy jakis wspolny temat do dyskusji :D

Gość najnormalniejszaznienormalnych
chętnie popiszę :) w sumie nie powinnam Wam smęcić o sobie, bo mam kijowy nastrój ;) i najchętniej pisałabym o tym, jaka to jestem nieszczęśliwa, no ale nieważne, włączam się do tematu :)

napisałam, że jestem nieszczęśliwa, o kuur, źle ze mną 😭

Witaj :), bardzo mi miło :). Dopadła mnie jakaś okropna angina ... cały dzien przeleżałam w łożku ;// i teraz ani mi się śni iść spac.. :) a Ty? dlaczego jeszcze nie śpisz:)??

najnormalniejszaznienormalnych Ciebie rowiez witam serdecznie:) , dlaczego masz taki nastrój? moze mogę Ci jakos pomoc:)?

Gość wypowiadac sie na temat?
znowu 10 osob, zaczernij się wreszcie:)

Gość Katarinka183781326
a tak jakoś po prostu nie moge spać. Cierpię na chroniczną... samotność

aj za dużo by pisać... nie wiem, co dalej. jestem w komicznym punkcie swojego życia, tkwię w jakimś marazmie, nie wiem sama, świat stoi przede mną otworem.. wreszcie.. a ja... nie wiem, marnuję sobie życie. do tego chyba jestem alkoholiczką :o mam nawet zaczerniony nick na jednym z tematów dla nas, pijusów :o :o :o

chroniczna samotność... dokładnie, lepiej bym tego nie określiła :o

Gość sadaxfbhdnh
asda

Gość Katarinka183781326
najnormalniejszaznienormalnych. Mam tak samo, nie wiem co sie dzieje/... ile macie lat dziewczyny?

nie chyba, a na pewno jestem. praktycznie cały czas w ciągu nieco od ponad roku. ostatnie lato na przykład... cóż, dobrze, że jest kafeteria i nieskasowane smsy, przynajmniej wiedziałam dnia następnego, co i z kim pisałam poprzedniego wieczoru/nocy :o ja pierr.dolę, jestem w duupie :)

22 :o porażka :D tzn. nie wiek porażka :) a to, co ze sobą robię :P co sama sobie robię..

piszcie dziewczyny, bo mam wrażenie, że jak zwykle gadam sama ze sobą :D

skąd to już nie istotne, nie chcę podawać zbyt wielu szczegółów :classic_cool: :P

Gość Katarinka183781326
ja też 21. okolice Wrocławia. Chyba mamy taki wiek że wypadałoby sie zastanowić co robić ze swoim życiem a tu kicha. Nic nie idzie tak jak trzeba...

najnormalniejszaznienormalnych kurcze ... dlaczego sie zastanawiasz ? skoro swiat stoi przed Tobą otworem powinnaś koniecznie iśc na przód.. Jestes w podobnym wieku do mnie , szkoda Twojego zdrowia i nerwów... co stalo sie powodem dla ktoreo zaczelas pic?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.,
po co mam sie zaczerniac :D ? chcesz ukrasc nick ? jeszcze troche przecinkow i kropek sie zmiesci :P

Katarinka183781326 ja takze jestem z okolic Wrocławia... :) Dokladnie... moja obecna sytuacja jest bardzo podobna do waszej.. stoje w miejscu i próbuje uporzadkowac swoje zycie... cos ciezko mi to wychodzi :|

Gość Katarinka183781326
a czym sie ogólnie zajmujecie? Jakieś studia? praca? albo chociaż plany na przyszłość? Hobby?

Gość jlkjhklhbk
trzeba sie za siebie wziąć.... jakkolwiek

plany... pewnie :D od licha i ciut ciut ;) praca... xx dlaczego zaczęłam pić? kurde, ciężko mi napisać "zaczęłam pić". dlaczego? bo zaczęło się od jednego piwa wieczorem (de facto na kafeterii ;) ) na rozluźnienie... a dość szybko przerodziło się w upijanie się. dosłownie... no dobra. więc PIĆ zaczęłam dla rozluźnienia, a UPIJAĆ SIĘ zaczęłam, bo bycie lekko wstawioną, tudzież tylko po piwie, nie sprawiało mi już przyjemności :o jakie to wszystko jest pokręcone...

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,
sie ciesz bo przyjdzie taki dzien w ktorym odzyskam wszystkei nicki ktore mi ukradziono :classic_cool:

no niby trzeba. wręcz należałoby. ale trudno mi się na to zdecydować. bo wzięcie się za siebie powinnam zacząć od abstynencji. a tego sobie nie wyobrażam :(

Gość niezalogowany
jak tego zaczernisz to dam ci stówę :classic_cool: :P