Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donek w piżamie

Pije se kawe i rozmyślam nad swoim życiem

Polecane posty

Gość Donek w piżamie

Zbrzydło mi rządzenie krajem, zbrzyło mi szefowanie PO, 8 lat i starczy, to moja ostatnia kadencja, później znowu będę wolny, ryby, piwko, piłka, może jakiś stołek w UE a jak Kaczor doprowadzi Polskę do ruiny i bankructwa to nawet mnie nie proście żebym wrócił, pierdole, nie wróce.

Gość stołek z podpilowana nogą
przyczyna i skutek...

Gość zinsynuowany
Tak łatwo sie donek nie wymigasz od kontraktu;) Umawialismy sie na coś a sam wiesz, że z nami zadzieraćt oczyste szaleństwo. Siedx na dupie rób co Ci mówimy to moze Twoje dzieci dostaną miejsce w promie na marsa jak już tu skończymy robote

Gość Donek w piżamie
a co tma u was ludzie, jak wam sie żyje?

Gość Donek w piżamie
Napiszcie mi co macie dziś na obiad :) indyki, gąski, schabik...;) lepiej jak za Gierka, nie? Trochę kredytów też nabrałem ale uważam że dobro ludzi, to przecież nie dla siebie a dla was te kredyty

Gość zinsynuowany
A podziękować:) Czujemy sie bezpieczni. Patrole policyjne czuwaja nad naszym bezpieczeństwem na każdym kroku a kompetencje funkcjonariuszy sa na własciwym poziomie w stosunku do powierzonych im zadań:)

Gość zinsynuowany
nie przejmować sie kredytami. Polska to gościnny naród i jak to sie mówi nasz dom waszym domem:) ie będziemy biednym bankierom żałować dachu nad głową, strawy i przyodziewku przeca:)

Gość zinsynuowany
A ze bida Ano jakby bidy nie by lo to i pozyczac nie trza:) I tu niejako widze wcale ninajposledniejsza Wasza rolę mosci Donku. Dzieki Waszemu to zaangażowaniu mogliśmy wejść do światowego systemu bankowego oraz liznać trochu łameryki...Za co Ci po wsze czasy wdzięcznośc i kwiaty pot tym drzewem, na którym niechybnie zawiśniesz należą:)

Gość zinsynuowany
A Ty Doniu jak se radzisz? Na chlebus starcza? Masz jeszcze pieniażki? POżyczymy Ci jak juz wszystko powysprzedawałas za bezcen...W końcu nie będziesz jak ta łajza bidny i w podartych portkach po świecie jeździł nie daj boze tupolewem jeszcze😴

Gość zinsynuowany
W dodatku tych kolegów zapraszasz zza odry i bóga...Wiem, że masz dobre serduszko ale oni nawet butów nie zdejmuja a jak juz imsie zdarzy to sie okazuje, żze skarpetki im smierdzą...Jak nie gazem łupkowym to cyklonem b...Oj zmiń donek kolegów bo Cie pociaga za soba:(