Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alskdjfhg

krew podczas załatwiania się

Polecane posty

Gość alskdjfhg

Witam, proszę potraktować ten wpis serio. Od dłuższego czasu mam problemy z załatwianiem się (bez owijania - podczas robienia kupy), towarzyszy temu okropny ból i krew. Dzieje się tak już od kilku miesięcy. Nie wiem co może być tego przyczyną ani nawet do jakiego lekarza się z tym udać. Pomóżcie

Gość alskdjfhg
czy możliwe , że sex analny mi coś tam uszkodził? długiego i grubego członka mi tam wczoraj na imprezie wpychał

Gość przede wszystkim lekarz
pierwszego kontaktu da ci skierowanie do proktologa. Masz albo hemoroidy albo coś poważniejszego wiec nie ma na co czekać tylko do lekarza jak najszybciej, bo samo nie minie

Gość fgdfgfdg
mogą to byc poczatki hemoroidów wiec lekarz 1 kontaktu jest nieodzowny i to jak najszybciej bo jesli to jest to to nawet siadac nie bedziesz mogla

Gość pan pen
może homoroidy,może rak jelita,do rodzinnego pierw się idzie.

Gość alskdjfhg
Wydawało mi się, że to samo może minąć ale skoro mówicie, żeby najpierw do lekarza pierwszego kontaktu iść... Jak wygląda badanie u proktologa? Ładnie mnie nastraszyliście tym rakiem jelita...

Gość alskdjfhg
a mama mnie przestrzegała bym się w pupę nie kochała

Gość fgdfgfdg
alskdjfhg nie trzeba brac w pupe to są ciezkie choroby mające rozne zrodła jak np siedzacy tryb zycia i malo zbilansowana dieta złośliwcze