Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysl na biznes

czy cos z tego moze byc? pomysl na biznes w Nl

Polecane posty

Gość pomysl na biznes

Moj maz jest Holendrem, chcialabym otworzyc w Amsterdamie biuro matrymonialne dla Holendrow, ktorzy chcieliby miec za zone Polke. Polki uchodza za kobiety cieple, goscinne, opiekuncze, bardzo ladne i zadbane kobiety, Holendrzy szukaja takich kobiet. Stad moj pomysl aby stworzyc biuro matrymonialne, Polek w Holandi bardzo duzo.. Myslalam tez aby otworzyc knajpke z polskim jedzeniem jak np pierogi, racuchy itp. Ktory z tych pomyslow ma szanse a powodzenie?

Gość pomysl na biznes
up

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Holędrzy ogólnie nie lubią obcokrajowców, a w szczególności Polaków także oba pomysły mogą okazać się nie wypałem. Prędziej celuj w Polonię żyjącą w Holandii, jeśli w Twoim mieście jest nisza to nawet sklepik spożywczy może się okazać sukcesem... A z tą agencją, że tylko Polki tam będą to mi bardziej przypomina dom publiczny, nie szmać na siłę rodaków.

Gość pomysl na biznes
Wiesz, Holenderka nie chcialaby byc nigdy z Polakiem... jednak pracowite i rodzinne Polki maja szanse. Jesli Tobi ePolki kojarza sie tylko z domem publicznym to wspolczuje. Jesli sami sie nie szanujemy (jak Polak Polaka), to jak inni maja nas szanowac?

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Po prostu nie uważasz, że fakt iż są to tylko i wyłącznie Polki jest nieco dziwny? Tak jakbyś chciała 'sprzedawać' swoje rodaczki...pomijając fakt, że są one potrzebne do rodzenia polskich dzieci, szczególnie te rodzinne i ciepłe. A druga sprawa to to, że ja wyrażam tylko opinię o Twoim pomyśle, a Ty starasz się atakować i ubliżać :/ nie wiem czy Holenderki nie chciałyby Polaka za męż bo mnie to nie interesuje, a dlaczego? Bo ja chcę Polkę za żonę i nikogo innego...chociaż wydaje mi się, że spokojnie bym mógł bo też mieszkam za granicą i mam dużo koleżanek z różnych zakątków świata...

Gość pomysl na biznes
Gdy widze Polakow pijacych po pracy, zapieprzajacych na budowie... myslisz, ze Holenderka by takiego chciala? Wiadomo zdarzaja sie wyjatki, ale w wiekszosci w Holandi obraz Polaka to pijak i zlodziej. Z reszta sam napisales o stosunku Holendrow do Polakow, ze jest zly. Pokaz mi zdanie w ktorym Ci ublizam.. Moze i ty chcesz Polke co nie znaczy, ze Polki chca Polakow.. A Ty ile masz lat, ze nadal jestes singlem?

Gość pomysl na biznes
Poza tym jestem Polka to co normalne, ze biuro matrymonialne dla Polek nie dla Ukrainek czy Rosjanek..

Gość fsssssssssss
autorka złapała holenderskiego frajera który ją sponsoruje i myśli dorobić się na sutenerstwie

Gość pomysl na biznes
widac Twoje kompleksy wyplywaja..

Gość fsssssssssss
taaaaaa...

Gość ;m;kmk
autorko a co robisz na co dzien/czym sie zajmujesz? tez mam meza holendra, mieszkam w gelderland

Gość pomysl na biznes
ja ogolnie zajmuje sie rachunkowoscia, mieszkam kolo Amsterdamu

Gość Polka w Holandii
hmm co do pierwszego biznesu to sama nie wiem.. tez mam faceta Holendra, oni wiedza, ze Polki sa bardzo pracowite i cieple ;) mam tez kolezanki, ktore sa rowniez w zwiazku z Holendrami i maja te sama zdanie ;) co do drugiego biznesu to mysle, ze moze byc dobre! sama chetnie do takiej knajpki bym poszla, a gwarantuje Ci, ze nie tylko Polacy by tam przychodzili! rowniez Holendrzy! :-) powodzenia! :-)