Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak dziewczyny 25

Moja dziewczyna nie potrafi się ubrać. Wygląda zbyt wyzywająco

Polecane posty

Gość chłopak dziewczyny 25

Jak ją przekonać by ubierała się bardziej stylowo, kobieco a nie jak ladacznica? Ciągle nosi strasznie krótkie szorty, gdy jest zimno to wiadomo jeansy obcisłe, wysokie obcasy, skórzane spodnie, dekolty, nie umiem tego opisać ale jej stroje sa bardzo seksualne , co druga osoba się na nas gapi. Co robic?

kupujesz sam jej nowe szmaty i ciskasz w nią nimi do momentu , aż się rozbierze i ubierze na nowo

Gość też nie jestem ikoną mody
ale ;) pewne zasady są oczywiste jeżeli mini to nie dekold - eksponowanie i nóg i piersi :( poza tym nawet zbyt obsiłe bluzki w moim odczuciu są zbyt seksowne unikam czegoś takiego chociaż np spódniczki wielkości znaczka pocztowego lubie i dobrze się w nich czuję a i makijaż też bardzo delikatny w myśl zasady co za dużo to niezdrowo to tyle na gorąco ;)

Gość Dziś wiele kobiet nie odróżnia
seksownego kobiecego ubrania od wyglądu dziwki.

Gość jjjjjjjjjjjjjjhh
a co to za seksapil jak chodzi prawie goła?

styl rzezcywiscie brzmi fatalnie - ale nic z tym nie zrobisz;/ zmien dziewczyne jesli to az taki problem, nikt nie lubi byc na sile zmieniany i kazdy ma prawo do swobodnej ekspresji..

podkreślasz , gdy Ci się podoba - ona łyka szczere słowa i chętnie wskakuje w nowe szmaty - tu musi zadziałać sugestia i pożądanie - bez tego nie da się przekonać :classic_cool:

Gość ciocia_Frania
czas poszukac sobie bardziej rozgarnietej dziewczyny

Dziewczyna zapewne w wieku około 20 lat? Bardzo możliwe, że jeszcze się jej gust wyrobi i zacznie się ubierać bardziej kobieco i mniej wyzywająco.

Komentarze że ma szukać innej dziewczyny są śmieszne. Jeżeli dla Was powodem zmiany partnera jest styl ubierania to aż brak mi słów.

revolver - nie kazda kobieta uwaza swojego faceta za guru - ja nosze pewna czesc garderoby kt nie lubi moj wybranek, mi to nie pzreszkadza nic a nic - wazne ze ja lubie (nie ejst to nic kontrowersyjnego)

revolver - nie kazda kobieta uwaza swojego faceta za guru - ja nosze pewna czesc garderoby kt nie lubi moj wybranek, mi to nie pzreszkadza nic a nic - wazne ze ja lubie (nie ejst to nic kontrowersyjnego) >>>> to nie jest o facecie od guru, tylko o pozytywnej zmianie , którą chce facet i ma to wyraźnie pokazać , jak ma bez gustowną lalę :classic_cool:

Gość malvina-pe.pl
A mówiłeś jej o tym, że nie do końca Ci odpowiada jej styl? Próbowałeś z nią w ogóle ruszyć temat? Jeśli tak, co odpowiedziała? Jeśli nie, mam kilka pomysłów i z chęcią podpowiem :) Pozdrawiam, malvina http://malvina-pe.pl

Gość popierrammmmm
Dziś wiele kobiet nie odróżnia seksownego kobiecego ubrania od wyglądu dzi**i. POPIERAM

Gość Pani Miodkowa
Jak zobaczysz na ulicy kobietę ubraną w stylu,który ci się podoba,to skomentuj to,powiedz przy swojej dziewczynie ,że taki styl ci się podoba.Powiedz,że chciałbyś ją zobaczyć w delikatniejszym,mniej wyzywającym wydaniu.Może jest b. młoda i zapatrzona w media i nie znalazla swojego stylu.Gorzej...jak właśnie znalazła:D

Gość Pani Miodkowa
Przecież fakt,że dziewczyna nie wygląda jak dziwka,nie musi znaczyć,że nie dba o siebie i wygląda brzydko!!Co to za myślenie? Styl dziwki nie jest dbaniem o siebie...:P

miodkowa, żabcia stwierdziła, że skoro dziewcyzna chce seksownie wyglądac to znaczy że szuka innego, jakby chęć podobania sie o tmy świadczyła Czytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz 🖐️

Gość Pani Miodkowa
To ty czytaj,bo do ciebie to napisałam

no właśnie napisałaś do mnie, wpychając mi w usta słowa których nie wypowiedziałam, do szkoły niunia uczyć się myśleć 🖐️

Gość fvsdds
polskim kobietom po prostu brak klasy i to widać w ich stroju. cycki wywalone na wierzch, dupa odsłonięta. Mało dziś w Polsce kobiet, która potrafią się ubrać kobieco, seksownie wręcz ponętnie ale nie wyglądać jak kobieta spod latarni.

Gość ale SAM JA DURNIU WYBRALES
TERAZ DOPIERO TO ZAUWAZYLES , BO WCZESNIEJ MUSK CI NIE PRACOWAL ?? zal mi takich chlopatasi:O

Gość oto zagadka
zastanawia mnie jak taka blachara, pudernica została jego dziewczyną - zniewoliła go czy jak....?? Jak ktoś mi się nie podoba, styl, sposób bycia itd cały tzw całokształt osobowosciowy to nawet na taką osobe/dziewczyne nawet nie spojrze, więc jak to się stało, że z kimś takim się związał nie wierze też, że nagler zaczeła zmieniać swój styl, na 100% wcześniej już taka była

Gość Pani Miodkowa
fiku miku-nie fikaj :P Sama wkładasz w cudze usta (żaby),to czego nie powiedziała,a mnie zarzucasz :P .Twoje słowa : " skoro ejst w związku powinna przestać się seksownie ubierać i dbać o siebie " ,można było zrozumieć ,że styl tej dziewczyny uważasz za seksowny i równoznaczny z dbaniem o siebie... Nie musisz byc zaraz protekcjonalna i daruj sobie "niunię",mogłabym być twoją matką.

Gość ,klo;p;lk,
nie wierze też, że nagler zaczeła zmieniać swój styl, na 100% wcześniej już taka była xxx dokładnie ! Ja mam to samo zdanie o kobietach, które narzekają na mężczyzn-partnerów. Wybierają buraków a później żale, że są zdradzane, bite, poniżane i, że facet zostawia je same z dzieckiem. Facet zawaliłeś i to równo.

Gość echhh ech
niektóre kobiety ubierają się jak totalne szmaty, jest to wręcz niesmaczne i strasznie żenujące - nie rozumiem takiego podejścia do życia, taka wielka chuć, zakompleksienie że seksapilem można się dowartościować czy jak?? Nie czaje tego