Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh -,-

Ktoś się loguje na moim facebooku! pomocy

Polecane posty

Gość ehhhhh -,-

Kiedyś dałam koledze żeby mi pozmieniał coś tam w ustawieniach bo nie umiałam. Jak już skończył to zmieniłam hasło. Od tamtej pory czasami wywalało mnie z fb. Zmieniłam hasło - nie pomogło. Wiec w ustawieniach ustawiłam że jak ktoś sie loguje na moim koncie to dostaje sms. Dzisiaj znowu ktoś sie zalogował. Pozmieniałąm hasło na poczte na fb, ale pewnie znowu nic nie pomoże. Na koncie sie nic nie zmieniło, jednak mieszkam za granicą i fb to jedyna moja forma komunikacji z ziemią ojczystą, ja tam mam dużo rzeczy z którymi wole sie nie dzielić. Gdzie szukac pomocy?

Gość dsfdsdfsdf
Ktoś ma podobnego maila do twojego i zdarza mu się pomylić. Nie panikuj i jeszcze raz zmień hasło. :D

zmien na takie bardzo skomplikowane lub założ nowego fb jak to sie jeszcze będzie powtarzało.

Gość ehhhhh -,-
kurde ale żeby ktoś miał aż tak skomplikowanego maila? ale tak szczerze to smsa dostaje już po zalogowaniu, jak ktoś sie nie zaloguje smsa nie dostane. Mam IP tej osoby, przez IP namierzyłam skąd sie dzida mi włamuje i jest to Oliebaan in Brugge. I tak jestem w kropce, nikogo tam nie znam

Gość pomysl tak na chlodno
po co ktos obcy mialby sie logowac na koncie kogos takiego jak ty?:O

Gość ehhhhh -,-
yh wiesz może ty jesteś nikim i mnie oceniasz swoją miarką, jednak ja się w wiecie troche udzielam

Gość ehhhhh -,-
i pomimo tego że raczej nie chce nigdy nikogo skrzywdzić zawsze znajdzie się ktoś kto chciałby mi zrobić na złość