Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srerg

CO NA USPKOJENIE?

Polecane posty

Gość srerg

od kilku dni czuje jakis taki wewnetrzny niepokoj.nie wiem jak sie uspokoic.nie mam problemow.moze jakies lekkie obnizenie nastroju.biore magnez.to nie daje nic. Czy herbatki z melisy uspakajaja? moze znacie jakies apteczne preparaty,ziola,tabletki nie na recepte ktore lagodzą taki niepokoj? prosze!! pomorzcie!

Gość We32
tak.codzien przed spaniem i rano herbatke z melisy.to pomaga

kiedy tylko poczyjesz napięcie to zamknij oczy i pooddychaj głęboko i do tego wykonaj np krązenia ramion :) mnie zawsze pomaga albo się usmiechnij szeroko. to tez rozluznia ;)

Gość trett
mi pomaga herbatka z melisy.albo jakies ziolowe talbetki z zielarni

Gość Piwerc
persen jest na sen

Najlepsze są najtańsze w takim białym pojemniczku z niebieską pokryweczką:]na mnie nic innego nie działało,ani nervomix,ani kalms ani valused:)

Gość efet4tedft
picie meliski pmaga jak pijesz ja dluzszy czas, od razu na cuda na licz ale tak na juz to validol do ssania, persen....

Gość 1321
dla mnie persen.usppokaja poprawia homor i dodaje energii.,lekkki naturalny antydepresant na kazdego dola na kazde roztrzęsienie!!

Gość Justine124
validol to masakra.tak intensywne ze piecze jezyk i caly przelyk

Gość efet4tedft
persen nie ejst na sen bo nie otumania. W swoim czasie bralam i uspokajaly mnie i nie usypialy

Gość efet4tedft
justine glupoty gadasz, to mietowy smak, ozezwiajacy i pomaga w oddychaniu, orzezwia i uspokaja szczegolnie serce

A najlepiej idź do lekarza pierwszego kontaktu,po recepte na hydroxyzynę:)Kosztuje 12-14zl za 30tabl.w razie potrzeby łyknąć rózową tableteczkę:)uspokaja i nie uzależnia:)Tylko nie bierz,3x dziennie,bo jak mi lekarka tak zaleciła to ja żywy trup byłam:D rano wstać nie mogłam ledwo udawalo mi się o 11.30:)Ale spi się strasznie fajnie po tym:) Więc najlepiej to brać popołudniu:)

Gość efet4tedft
kahaha ja tez za 1 razem dostalam 25 mg i mialam brac rano, wzielam , uspokoilo cudownie ze moglam wyjsc ale zaraz wracalam do lozka bo stalam i spalam. teraz biore w razie czego tylko cwiartke

"dla mnie persen.usppokaja poprawia homor i dodaje energii.,lekkki naturalny antydepresant na kazdego dola na kazde roztrzęsienie!!" XXX czemu mylicie Antydepresanty wydawane na recepte przez PSYCHIATRE z lekami na uspokojenie,wydawane bez recepty i na recepte przepisywane przez LEKARZA PIERWSZEGO KONTAKTU:)To duża różnica jest:)

Do efet4tedft "kahaha ja tez za 1 razem dostalam 25 mg i mialam brac rano, wzielam , uspokoilo cudownieze moglam wyjsc ale zaraz wracalam do lozka bo stalam i spalam. teraz biore w razie czegotylko cwiartke" xxx ja dostałam 10mg:)wiekszej dawki mi nie potrzeba:) mam w domu je,ale biorę tylko jak się mocno zdenerwuje:)Czyli już raz na 2tyg,mies.jest super,bo drżenie rąk eliminuje też:)Może poproś o mniejszą dawkę?

Gość RÓ9
ale persen faktycznie ma dzialanie rozweselajaco-uspakajajace ,mnie wyciszenie pomaga

ja mam nerwice sercowa, długotrwaly stres i jakies 2 tyg po nim nerwobole, pieczenie serca, łopatek, validol ratuje mi wtedy zycie. kolezanka po burzliwym rozstaniu z chlopakiem w taka telepke wpadla ze od razu jej go kupilam, ładnie sie uspokoila po nim