Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikajagodowa

DZIEWCZYNY JAK ONA TO ROBI, ŻE NA CODZIEŃ CHODZI W TAKICH BUTACH, FOTO.

Polecane posty

Gość weronikajagodowa

cześć, dziewczyny:) wpadły mi w oko zdjęcia żony pewnego aktora, i jestem w lekkim szoku:) pannica na co dzień chodzi w szpilkach 16 cm!!! ba, ona w nich BIEGA, i chodzi na plażę czy gra w tenisa. ok, zaraz napiszecie, że to ustawka, ale jednak jakieś umiejętności trzeba mieć:D FOTO http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2012016/reg_634.ab.court.011612.jpg http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/courtney-stodden/in-pink-bikini-at-the-beach-in-malibu/Courtney%20Stodden%20in%20Bikini%20In%20Malibu-04.jpg http://cdn.evilbeetgossip.com/wp-content/uploads/2012/06/courtney_stodden.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/07/23/article-2177853-142DF0BF000005DC-234_233x230.jpg

Gość ula której znowu ukradli nick
nie wiem jak ona to robi ,ale prawie obrzygałam monitor jak zobaczyłam te buciska

Gość s89
Nie wiem, ale od pasa w dół - ideał.:classic_cool:

Gość weronikajagodowa
haha, to swoją drogą:)

zapewne czeka az ta pilka spadnie by z garcja po raz kolejny wypiąc tylek do flesza:classic_cool:

Gość tzu2
nie wiem ale ona jest niska.ma 162 cm czytalam.wiec moze sobie pozwolic.jesli masz wiecej niz powiedzmy 166 to juz nie bardzo takie wysokie

Gość nnnnnnbbbbbbbbbb
piekna jest!

Gość joeczkae
fajna dziewczyna.chcialabym tak wygladac i miec taka figure

Gość weronikajagodowa
dobra, ale jak w tym chodzic po piasku na plaży, albo grac w tenisa? albo iść z psem? boże, ja raz wyszłam w butach na KOTURNIE z psem, i jak mnie pociągnał, to tak się wywaliłam, że do dziś mnie kolano boli nieudacnzik ze mnie;p

Gość weronikajagodowa
ps. ONA MA 17 LAT

Gość ...ot..co...
hehe, nie musiałam otwierać zdjęć a już wiedziałam o kogo chodzi ;) myślę, że ona na co dzień nie chodzi w takich butach tylko zakłada je na ustawkę z paparazzi :)

Gość pomelo,.
nie da się grać w tenisa ani chodzić po plaży w takich butach. a poza tym, kto w dzisiejszych czasach widział w kolorowych pisemkach naturalne zdjęcia? to wszystko jest pod publikę, radzę czerpać wiedzę z innych miejsc niż z gazety, która publikuje takie fotki...

Gość pomelo,.
ja tej kobiety nie znam, ale jak jest kurduplem to właściwie co z tego?

Gość Piwerc
gaga tez.ale tez jest mama jak ta.ja mam 170 wiec nie moge ssobie na takie pozwolic a szkoda bo sa cholernie sexii

To jest Stodden? Jak dla mnie uosobienie braku gustu. Ja się na obcasie nauczyłam chodzić po 30. I to od razu na 7cm. Ale nie na szpilach. I chodzę w nich normalnie, nie biegam (chyba, że obcasy są stabilne i grubsze i buty mają choć paski z tyłu). Nie zakładam butów powyżej 10cm, bo są niewygodne... może kupiłabym 12cm na randkę ale nie wyobrażam sobie chodzić na codzień, biegać...

Gość paląca (zioło)
te buty są sexy ? no to ja zwariowałam

Gość akima?
okropne buciska

Gość parari consi consi
Buty są sexi :) A mają wysoką platformę, więc mogą być wygodne