Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreaxaa

Ratunku! Boję się zakochać!?

Polecane posty

Gość loreaxaa

Poznaliśmy się 4 miesiące temu przez internet. Od 2 miesięcy się spotykamy. Oprócz namiętnych pocałunków do niczego więcej nie doszło. Blokuję się, uciekam przed jego uczuciem. Wyszukuje w nim wad. Analizuje nasze spotkania doszukując się w nim dziwactw. Podoba mi się, uwielbiam z nim przebywać, rozmawiać, całować się. Ale boję się! Co robić?? Jak wyłączyć myślenie?? Czy wy też tak mieliście? Jak się to skończyło? Nie chcialabym go stracić, ale nie potrafię się otworzyć.

Gość musisz zaryzykować :)
też boję się że się już zakochałam :) dla mnie bezpiecznie jeżeli przestaniemy się spotykać ale Ty zaryzykuj 🌻

Gość loreaxaa
Dlaczego bezpieczniej jeśli przestaniecie się spotykać? Też się boisz ewentualnego późniejszego odrzucenia?

Gość polna myszka n
taaaaaaa myślisz o nim,analizujesz spotkania,uwielbiasz spędzać z nim czas,czujesz to coś, ty już się zakochałaś,boisz się zaangażować i przejść w następną fazę związku,nie bój się, jeśli czujesz że jest magiczne to coś,zaryzykuj, co najwyżej nie wyjdzie i tyle,inaczej nigdy nie będziesz w związku jeśli będziesz zakładać że wyjdziesz z tego zraniona,żyj i niczego z góry nie zakładaj,nie planuj