Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie przegryzki?

jakie przegryzki, przekaski dostają wasze dzieci?

Polecane posty

Gość jakie przegryzki?

Mój 3 latek właśnie wcina pop corn. Poza tym je dużo owoców i warzyw, nie raz bierze w rękę marchewkę, ogórka czy selera naciowego. Słodyczy je bardzo mało. Zastanawia mnie co jedzą Wasze dzieciaki?

Gość jogurty chrupki kukurydziane
jablka, kiwi, czasem banany, paluszki juniorki, zielonego ogórka, czerwoną paprykę, rzodkiewki, plasterki wędliny, lososia, żoltego sera albo platki śniadaniowe czekoladowe. To są najpopularniejsze przekąski "do rączki"

Gość jakie przegryzki?
I podawajcie wiek dziecka. Mój lubi jeszcze sucharki.

córka 2 latka je chrupki kukurydziane, wafle ryżowe (najczęściej te ze słonecznikiem bo lubimy), orzechy, pestki dyni i słonecznika, lubi ogórki, czasem rzodkiewkę, owoce najchętniej drobne typu winogrona, truskawki, poziomki, borówki amerykańskie, a także banan, w sezonie na surowo również zielone szparagi. Oczywiście je też to co i my czyli jakieś ciastka, czekoladę (zazwyczaj gorzką), ptasie mleczko, a ostatnio nawet migdały w czekoladzie.

Gość paolaiola
prawie 4 lata-owoce-banany, jablko, mandarynki suszona zurawina, rodzynki, morele, czasem suche musli wafelki ryzowe, ciastka owsiane jogurt, czasem na miescie lody w malej ilosci czekolada raz jakis czas -gorzka, kilka kostek :)

Gość amamanndaaa foxxxxx
4 latka. owoce- jabko banan, czasami zje ogorka. do tego jakis jogurt- posmakowal jej naturalny. jakies slodkosci- czekolda, lody, chrupki, ciasteczka.

Gość wyłączne prawa?
jabłko, banan, paluszki, jogurt, jedna lubi papryke i ogórki a druga woli chleb z masłem. Czasem cos słodkiego

Gość deretinka
moja lubi suszone daktyle i rodzynki