Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika00

Czy powinnam mówić swojemu facetowi o swoich obawach i niepewności?

Polecane posty

Gość kika00

Boję się,ze on mnie zostawi... narazie nic na to nie wskazuje,ale na początku naszego związku powiedział,ze on nie chce mnie skrzywdzic. Zapytałam "co chcesz przez to powiedziec?". Stwierdził,ze zna siebie i wie jaki jest. z kazda dziewczyna był dosc krótko. Szybko mu przechodziło. Ze mna jest narazie najdłuzej. prawie pół roku. Jestem piersza kobieta,której powiedział KOCHAM CIE. mimo wszystko tkwi we mnie ta niepewnosc,ze i ze mna mu minie. Raz mu powiedzialam,ze sie boje, to zapytał tylko,czy dał mi powody do tego zebym sie bała, ze mnie zosatwi. Nie wiem, czy wtedy kiedy bede pełna obaw, mam mu o tym mowic,czy zachowac dla siebie. Jak ogolnie faceci takie cos odbieraja? Nie chce zeby on mnie wział za jakas desperatke. nie chce zeby zaczelo go to denerwowac. Moze oni wola kobiety,które pokazuja ze i bez nich by sobie dali rade. doradźcie cos.

Gość the new
Ja bym nie mowila, i starala odepchnac te mysli jak najdalej. Takim mysleniem mozna zepsuc nawet najlepszy zwiazek. Ty bys chciala zeby facet Ci tak marudzil, ze boi sie ze go zostawisz?

Gość kozi_pazur
Nic mu nie mów. Spróbuj podgrzać atmosferę, zrób kolację, zadbaj o atmosferę w sypialni. Może zaproponuj jakis wypad, ale nie naciskaj. Zobaczysz jak zareaguje, czy dalej jest taki jak był.