Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nexus one

Która z was opala się topless ?

Polecane posty

Gość Nexus one

Cześć , czy tak sie opalacie , co sadzicie o tej formie opalania ? . Pytam o naturalne bo solarium to co innego

Gość mało,istotne,
Wiesz...to indywidualna sprawa. Niestety nasze spoleczenstwo nie jest zbyt tolerancyjne a dodatkowo spotkasz na plazy moherki wiec domysl sie jaka bedzie reakcja :D Osobiscie jeszcze nie probowalem ale w tym sezonie wlasnie mamy z dziewczyna w planach wczasy nad morzem i opalanie zupelnie na golaska ;)

Gość nie opalam sie
bo mi cycki opadna :(

Gość allll bundyyy
mysle ze opalanie topless jest bardzo modne i zdrowe, w dodatku fajnie jest pokazac chlopakowi opalone piersi. Ogolnie jestem za i jesli to nie przeszkoda podaj czas i miejsce uprawiania tego procederu.

Gość hemoroidy chyba mam
obrzydliwie wyglada dziewczyna z opalonym ciałkiem i bladymi plackami po staniku! Ja opalam sie toples na działce.. w miejscu publicznym nie mam odwagi ;)

Gość allll bundyyy
opalanie topless jak najbardziej.Na ogródku moja teściowa jak ją znam opala się topless i jest zdrowa.A ma lat 70.Ciało brązowe.Namawia wszystkie panie do opalania topless.

Gość ale macie mozgi
nie opalam sie i wygladam 10 lat mlodziej

Gość xxxxxxxeee
ale macie mozgi - no i co z tego jak jesteś brzydka ? 90% kobiet które znam i ktore unikają słonca to bazyle i paskudy :O boją się o zmarszczki zenada, na starość i tak nikt na was nie bedzie patrzył, jeszcze was bedą namawiac do eutanazji :D

fiku mikuuu- Skoro nie masz co obnażyć, to logiczne że jesteś przeciwna....Ogólnie powiem wam że takie rzeczy to nie w Polsce, od razu ściągniecie na siebie bandę zboczeńców i katolików(cholera wie kto gorszy)Zboczeńcy nie będą się kryć z tym że są zboczeńcami a katoliki z tym że sa wstanie zrobić stos i spalić podmioty szatańskie :D. Polska to nie są Niemcy czy Czesi, gdzie takie coś jest na porzadku dziennym, ostatnio na publicznej plaży w Czechach, młoda nastolatka opalała się toplles, nie wzbudzała tym sensacji żadnej. Po prostu inna kultura niż w Polsce.

Gość prywatne shgnmhgfd
mam 2 miejsca na ziemi w których opalam sie bez szmatek , przepiekne miejsce na ziemi lazurowa woda tylko ze troche kamienista plaża i kilka osób

Gość xxxxxxxeee
Polacy nie są przyzwyczajeni do nagości, większość ma ogromne kompleksy, nie akceptują swojego ciała. Wystarczy poczytać w internecie oburzone Polki i Polaków - ze w Hiszpanii czy Chorwacji ''stare baby'' z Niemiec chodza na golasa i robi im się niedobrze. A każe Wam ktoś patrzec? Wazne, ze ta ''stara baba'' jest szczęsliwa i akceptuje swoje cialo

W Polsce nawet oficjalnie nie ma plaży naturystycznej, a jak się pojawi dzika plaża, to nawiedzają ją zboczeńcy, pedały i inna patologia, że już nie wspomnę o niedzielnych turystach, którzy szukają lokalnych "atrakcji turystycznych" bo chyba nigdy gołej baby ani faceta nie widzieli....

xxxxxxxeee- dokładnie tak, jakoś stara babcia nie przeszkadza im w stroju kąpielowym, ale nago już tak, czyli że muszą się na nią gapić.. Polska to kraj semicki, gdzie sami żydzi mieszkają, a oni są pruderyjni tak jak araby.

Gość ale macie mozgi
czuje sie na tyle dobrze w swoim ciele ze nie musze ulegac modzie i nie jestem pustakiem zeby myslec tylko o wygladzie, chodzi tez o zdrowie a o to dbam

Gość buhah hahahah
Wstydzą się rozebrać na plazy a z obcym facetem uprawiają seks na pierwszej randce, często anal z przypadkowym :D dobre :D

Gość fakthty
w polsce opalam nie polecam natury :)niee , bo ciekawscy

Gość AleksyKomnen
Opalanie postarza, wystarczy spojrzeć na indianki z Andów, 30 lat a wygląda na 50-60, opalanie piersi wbrew temu co ktoś tu napisał jest bardzo niezdrowe, skóra jest bardzo delikatna i wrażliwa, łatwo o czyraka itp, ale faktem jest że taki dobrze wypieczony "chlebek" wyglada apetyczniej.

ja się opalałam, ale tylko w ustronnym miejscu, tzn. w osłoniętym we własnym ogrodzie. ­ publicznie nigdy w życiu. 99% facetów nie zasługuje na to, żeby oglądać mój piękny biust, a dla jednego procenta nie będę się poświęcać :classic_cool:

Gość buhah hahahah
Przeciez nikt nie mowi, ze trzeba non stop chodzic nago i smażyc się na słońcu, a Indianki wlasnie cale zycie chodzą nagie. Przychodzisz na swiat goła a potem ktoś Ci wmawia, ze nagość to wstyd i grzech i tak masz zjebaną psychike na wieki :O

po prostu żaba- Uff, dobrze że ja nie żyje w Polsce, bo bym pewnie do dziś cycka na żywo nie widział :D Jak ktoś dobrze napisał, to polki wstydzą się rozebrać, ale dać wdupy w aucie przypadkowymu gościowi, to już się nie wstydzą.... Polska hipokryzja jest zajebista.

buhah hahahah_ Dokładnie, ludzie nawet po pracy się nie myją w firmie, bo się wstydzą, mimo że jest tylko jedna płeć, takie coś to tylko w Polsce. Na zachodzie dominują szatnie i prysznice koedukacyjne, a w Polsce trzeba wszystko podwójnie robić, koszty idą tym samym do góry.

Gość AleksyKomnen
Indianie z gór nie chodzą nago! jest tam zbyt zimno. Jest wysoko więc są bardziej narażeni na promienie UV, fakt pewnie o kremach z filtrem nawet nie słyszeli! Mnie nagusy nie przeszkadzają, nawet nie zwracam uwagi, sam się rozbiera do naga pod prysznicem czy w przebieralni na basenie i w doopie innych mam!

Gość AleksyKomnen
z tym niemycie się po robocie to już porażka całkowita, po pracy spocony, jedzie komunikacją miejską, albo wpadnie na pomysł żeby zrobić po drodze zakupy i stoi taki skunks w kolejce.

Gość 23333101010
gffgf

Gość tradycjonalistka.6
nie. nie chce zeby mnie ludzie widzieli nago.

Gość tradycjonalistka.6
cipe chętnie pokazałam lekarzom na porodówce