Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly of my valley

POMOCY!!! PROSZĘ

Polecane posty

Gość lilly of my valley

Dzisiaj rano ok godziny 8 wypusciłam moja suczke (Golden Retriever)na podwórko i gdzieś zaginęła.Wróciła o 10 z innymi psami małymi kundelkami.Teraz patrze a ona ma cieczkę-prawie nic nie było widac.Po jakim czasie bd wiadomo,ze bd miala mlode?Wiecie cos na temat psiej aborcji???Moja suczka jest rodowodowa i nie moge dopuścić by miała młode z kundlami...

Gość to ci sie suka zgziła
:D

Gość lilly of my valley
wiek ktos cos na ten temat????

Gość lilly of my valley
nie wiem co mam teraz zrobic

Gość to ci sie suka zgziła
musisz pójść do weta na zastrzyk

Gość lilly of my valley
sa moze jakies zastrzyki wczesnoporonne?

Gość lilly of my valley
tak tylko ja nie widzialam ze psy sie kopuluja tylko razem hasali.tylko wrocila po 2 godzinach :( moja suka jest duza bo to golden a te kundelki male...kuurde musze sie udac na zastrzyk z nia do wterynarza.ciekawe ile to moze kosztowac..

Gość lilly of my valley
dodam ze jest to jej pierwsza cieczka.nikt nic nie wie?

Gość Anonimowa888888
Idź z suczką do weterynarza, on Ci powie co mogłabyś zrobić. Ja nigdy nie słyszałam o jakichś zastrzykach na poronienie, ale lekarz na pewno Ci pomoże. Mojego wujka suczka ( amstaff) też kiedyś uciekła, miała cieczkę i przyszła po kilku godzinach, po kilku tygodniach okazało się, ze jest w ciąży. Urodziła 14 szczeniąt ( w tym jedno martwe) . Szczeniaki sprzedał. Więc możesz też spojrzeć z tej strony na suczkę, że mogłabyś mieć później z tego korzyści. Ale to Twoja suczka i Twoja sprawa. Najlepiej nie czekaj tylko idź do weterynarza. Pozdrawiam

Gość lilly of my valley
tak jestem.Przed chwilka przeczytalam,ze dni płodne sa ok 8-10 dnia dopiero.Cieczke musiala dostac rano.Nie zauwazylam zeby kopulowala z psami tylko grzecznie hasala..

Gość lilly of my valley
tak jestem w zwiazku kynologicznym.

Gość Anonimowa888888
No ale miały psy czas żeby się seksić, skoro o 8 wyszła a 10 wróciła.

przykro mi ale za dopuszczenie psa ze zwiazku kynologicznego jst obciążone karą radze sie nie przyznawac u weta ze nalezysz bo to odrazu zglaszaja

Gość lilly of my valley
no tak tylko to jej pierwsza cieczka i dni plodne sa po kilku dniach..Nawet do weterynarza nie moge pojsc bo jest niedziela :( ale watpie ze jest zaplodniona.Mam nadzieje..

Gość lilly of my valley
dieta1000-dobrze ze piszesz :) ale jak nie sa to dni płodne to moze dojsc do ciazy??Mam zerowe pojecie na ten temat.

i tak nic nie zrobisz narazie bo to nie jest tak ze spusci sie pies sru i juz ciaza to tez ma jakos swoje dni, tym bardziej ze o a jest przed dniami ton sperma utrzyma sie i dojdzie do zaplodnienia. Mlode pieski latwiej zaplodnic niz juz te starsze bo maja lepsze stezenia hormonow. radze pojsc do weterynarza

lepiej zeby porozmawiac z wterynarzem i ewentulanie jak jest jeszcze za mloda potrzymac ciaze i zeby urodzila. myslalas kiedys o zpladnianiu suczki w celach zarobkowych czy tylko o tak jestes w zwiazku?

Zeby wszystko przebiegalo dobrze i suczka urodzila bez komlikacji lepiej porozmawiac z weterynarzem, rownie jutro. Zawsze takie wizyty wyeliminuja komplikacje i bedzie wiadomo czy dobrze przezywa ciaze i jak wszystko bedzie ok znowu bedzie mogla miec mlode:)

Gość lilly of my valley
Tak wlasnie zrobię jutro pojde do wterynarza.Jeszcze nie myslalam w ogole o tym by suczke dopuscic by miala mlode.Moze kiedys..