karm3lka 0 Napisano Kwiecień 28, 2013 Niedługo zamierzam wybrać się do ginekologa(pierwsza wizyta-nie współżyję) i widzę na stronie znanylekarz.pl że sporo pozytywnych opini ma Ewa Anna Kucz. Macie jeszcze może jakieś spostrzeżenia co do wizyty u niej? Jakieś uwagi i porady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2013 Byłam dziś u dr Kucz na swojej pierwszej wizycie. Spokojnie moge polecić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karm3lka 0 Napisano Maj 28, 2013 W międzyczasie też juz byłam na wizycie i jestem zadowolona =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka8585 Napisano Maj 31, 2013 byłam u niej kiedyś i miałam mieszane uczucia :/ potem trafiłam do dr Ożarzewskiej i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karm3lka 0 Napisano Lipiec 12, 2013 hej, weszlam oczywiście cała zestresowana ale dokladnie o godzinie umowionej. w ogole najpierw pani w recepcji zapisała moje dane - babka przemila, spokojna. w samym gabinecie pani doktor najpierw wypytala o wszystko- miesiączkowanie, przebyte choroby - generalnie o to co mnie do.niej sprowadza. Ale po.wywiadzie ustaliłysmy ze mój problem nie jest ginekologiczny tylko seksuologiczny( lęk.przed rozpoczeciem współżycia). zaprosiła mnie na fotel żeby sprawdzić jaka mam blone i zbadala palpacyjnie. potem opowiedziala co wg niej jest u mnie problemem i podała swoje zalecenia. Doktor przede wszystkim umie wysłuchać pacjentkę i odpowie Ci na każde pytanie. wizyta w sumie 20min. i 180 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2013 O zgrozo 180 zł za badanie i rozmowę. Szok. A ja myslałam, że 100 zł to dużo za godzinna wizyte !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karm3lka 0 Napisano Lipiec 25, 2013 dziś prawdziwi fachowcy się cenią, i wole wydać więcej ale być spokojniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ilona_ Napisano Luty 10, 2014 Chodziłam do pani doktor Ewy Kucz przez 2 lata. Przemiła, przesympatyczna, nawet moje imię pamiętała. Za każdym razem badanie piersi, ale nigdy nie było badania USG - bo nie posiada takiego sprzętu (przynajmniej nie posiadała wtedy). Przez ten cały czas faszerowała mnie hormonami, które miały przywrócić mi regularny okres. Na początku miałam brać tabletki przez 3 miesiące, potem jeszcze 3, żeby na pewno podziałały... i ciągle był jakiś powód, dla którego nie mogłam przestać ich brać. Zapewniała, że jak już je odłożę to będzie wszystko dobrze. I tak minęły 2 lata. Wiecznie miałam też jakieś stany zapalne i wykryła mi nadżerkę. Chciała mnie wysyłać na zabieg do szpitala, ale w międzyczasie zapisała mi jeszcze tabletki na nadżerkę. I wtedy postanowiłam sprawdzić to u innego ginekologa. Okazało się, że żadnej nadżerki nie mam i nigdy nie miałam, a tabletki jakie mi na nią zapisała po prostu mi nie zaszkodzą, ale na nadżerkę by nie pomogły. Okazało się, że mam zespół policystycznych jajników, a po odstawieniu zapisanych przez Ewę Kucz hormonów - okresu nie miałam przez ponad pół roku. Jednym słowem - oszustka w ciele przesympatycznej kobiety. Dobrze wiedziała, że jak odstawię tabletki to okres zaniknie. Szkoda pieniędzy (każda wizyta kosztowała 150 zł), czasu, nerwów i zdrowia - o czym niestety przekonałam się na własnej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zocha61 Napisano Listopad 17, 2015 Osobiście polecam bardziej ginekolog Małgorzatę Gronowską. Bardzo kompetentna kobieta i przyjazna :) Tutaj możesz znaleźć namiary http://kcp.pl/lekarz/malgorzata-gronowska/ginekolog-polozna-poloznik/poznan/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach