Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blacktwister

problem w związku

Polecane posty

Jestem ze swoim chłopakiem 5 lat. Od jakiegoś czasu mamy spory kryzys. Widujemy się może 2 razy w tygodniu (bo on tak chce), stał się taki jakby obojętny, zero jakiejkolwiek czułości z jego strony.. Tłumaczy to tak, że chce jakiejś przerwy odpoczynku, jednak mówi, że mnie kocha i nie chce tego kończyć. A to jest stanowczy facet i gdyby chciał odejść to nie przeciągałby tego. A ja.. mam takie dziwne myśli uczucia. Bo bardzo się przejmuje tym wszystkim, przeżywam to, staram się , ale mam czasem myśli że może to jakieś przyzwyczajenie. Nie umiem tego nawet określić. Chciałam się poradzić czy ktoś kiedyś miał takie uczucie że związek wygasa, że to może przyzwyczajenie jednak po wyjściu z kryzysu wszystko wróciło do normy? Pierwszy raz mam coś takiego, że nie wiem co myślę.. Nie wiem czy to związane z tą jego ' oziębłością '. Nie wiem czy gdybym przestała go kochać to przeżywałabym to tak bardzo.. Wiem, ze jest to napisane trochę chaotycznie ale tak właśnie myślę .. :

Gość apsik i berecik
fakt, to się czuje,coś się kończy,tylko nie żebraj o niego,sammusi podjąć decyzje

Gość iwoniwon
Mój facet ma tak samo, tylko mamy o wiele krótszy staż, i też za chwile sie wszystko skończy a kocham go bardzo.

Gość molaa
tez bylam z facetem ponad 5 lat no i tak jakos ostatnie pol roku sie nam nie ukladalo. niby mowilismy sobie ze sie kochamy ale to juz bylo raczej przyzwyczajenie. chyba obydwoje bylismy w tym zwiazku bo tak bylo wygodnie, zawsze mozna z kims wyjsc, nie trzeba sie martwic jak zapelnic sobie czas wolny ale klotnie tez pojawialy sie coraz czesciej no i nastapil koniec. bardzo bolalo

Jesli jest stanowczy - to moim zdaniem przygotowuje cie do konca, mozliwe ze spotkal kogos innego..(wtedy najczesciej koniec zwiazku nastepuje z inicjatywy faceta)