Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna panna

Byc z jednym a kochac innego...

Polecane posty

Gość wiosenna panna

Mieszkam z moim facetem a mysle o bylym...co mam zrobic?

Gość ninja mistrz 26
Harakiri - to masz zrobić :) będzie najlepiej dla wszystkich

Gość wiosenna panna
harakiri...haha bardzo smieszne..ale tak na powaznie- glupi jestes i tyle! ja mowie serio.Mieszkam z nim od 1.5 roku a ponad 3jestesmy razem a ciagle mysle o bylym facecie ktory na dodatek mnie nie chce.Amam 33 lata

Gość Poczekaj , spokojnie
Mam tak samo ; ( Jestem z jednym , a ciągle myślę o byłym . Czuję ,że nie kocham mojego obecnego, tylko ciągle mnie ciągnie to tego byłego.

Gość Poczekaj , spokojnie
Najchętniej bym była z moim byłym.. ale problem jest w tym że on tez mnie nie chce , teraz nawet kontakt urwał ; ( A ja go kocham

Gość Oj baby baby co z wami jest
Moim zdaniem, powinnaś się starać o byłego , jeżeli go naprawdę kochasz .. Chyba ze on ma żonę, dzieci to odpuść ; /

Gość wiosenna panna
poczekaj, spokojnie- aile z nim bylas i ile macie lat? i co cie tak ciagnie do niego

Gość ZAPOMNIJ O NIM !!!
zapomnij o nim... Skoro były cię olewa , nie chce to daj sobie spokój, widocznie nie jest Ciebie wart !

Gość wiosenna panna
oj baby..- staralam sie ale on chyba nie chce.A z tym to mam take poukladane zycie..wynajmujemy wspolnie mieszkanie, on mnie wspiera kiedy mam jakies smutki, problemy dzieli ze mna codziennosc.A byly? mieszka z jakimis wspol lokatorami(do tego studentami) a ma 33 lata tez, ma pelno kumpli, jezdzi na koncerty, chodzi na imprezy itp..zupelnie inny niz moj facet obecny. co ja na to mam poradzic ze ciagnie mnie do tamtego,nawet jak sie kocham z moim facetem mysle o tamtym

Gość Poczekaj,spokojnie
Z byłym byłam 3 lata Ja mam 26 On ma :28 Ciągle wracają mi wspomnienia związane z nim, z żadnym facetem nie byłam taka szczęśliwa jak z nim i to mnie do niego ciągnie , ile ja bym dała ,żeby się z nim spotkać pogadać i być z nim ;/ Lecz to tylko marzenia

Gość wiosenna panna
a wy jestescie takie szczesliwe z waszymi polowkami i nigdy przenigdy nie myslicie o bylych milosciach..akurat w to wierze

Gość Poczekaj,spokojnie
Wiosenna panna ? co zamierzać zrobić z tym ? Ja chyba sobie odpuszczę już byłego, pogodzę się z rzeczywistością i będę moim obecnym .

Gość bezcenna rada
nie wyobrazam sobei byci a wziazku z kims kogo nie kocham, a co gorsza kochalabym innego, to juz podpada pod kur** wo