Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham kafeteriee

Kocham to forum, jest rewelacyjne

Polecane posty

Gość kocham kafeteriee

Kafeteria niezmiennie od około 4 lat poprawia mi codziennie humor. Jestem uzalezniona od tego forum, nie mogłabym bez niego żyć. To forum jest legendarne, drugiego takiego w Polsce nie znajdziecie. Tu każdy nick ma swoją osobowość, niekótre czarne nicki zna się bardziej niż wlasna siostre. Mozna sie tu wypowiedziec na wiele tematow. Malo tego, na kafe siedzi mnostwo tak zwanych zyebow, wiec i posmiac sie mozna z ich debilnych topikow. Jednym slowem kafeteria jest cudowna :) Dzien w ktorym tu trafilam, zupelnie przypadkowo, byl jednym z najbardziej szczesliwych mojego zycia.

Gość Ald Aldonnna
kogo lubisz najbardziej ? :) Prowokacje w jakim stylu lubisz? Bulwersujace czy smieszne?

Gość gadam z dr. Albanem
ja też się cieszę że tu jestem wprawdzie przez siedzenie do późna na kafeterii pogłębiły się moje problemy z bezsennością ale za to nie odczuwam już lęku gdy zasypiam samotnie w pustym ciemnym pokoju (o ile się uda) :classic_cool:

Gość parari consi consi
to musisz byc nieżle popierdolona:-D przeciez tu jest taki syf ze głowa mała,mozna wejśc na 10 minut raz w miesiacu bo tu nic nie ma konkretnego,cały czas te same zjeby i te same temaciki,ale forum w sam raz jak się ma zycie tak beznadziejne ja k kafetreia

Gość kocham kafeteriee
najbardziej lubie prowokacje smieszne. I podszywy. Kocham podszywy! Niekotre naprawde poprawiaja mi humor, bo sa zabawne Lubie Grzeslawa, Madame Ciapata (choc czasem mnie wqrwia), pozdrawiam srodkowym palcem i Ukryta Prawde

Gość gadam z dr. Albanem
nie popierdolona tylko najwyraźniej małoletnia :classic_cool: