Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkon

Dziewczyna unika seksu

Polecane posty

Gość elkon

Witam, jestem z moją dziewczyną od ponad trzech lat na początku spotykaliśmy się codziennie i seks był też prawie codziennie, wszystko było super, a od jakiegoś roku kochamy sie bardzo rzadko i to zawsze z mojej inicjatywy. Widujemy się dwa razy w tygodniu i ja mam ochotę na seks, próbuje ją dotykać w miejscach intymnych, ale ona albo bierze moją rękę albo mówi żebym jej tam nie dotykał. Jak próbuje z nią o tym rozmawiać to mówi, że ona ma mniejsze potrzeby niż ja, albo że jest zmęczona, czy też nie ma ochoty. Ja mógłbym sie kochac z nia codziennie, a ona nawet te dwa razy w tygodniu ma jakąś wymówke. Czasami się kochamy, ale to jest 1-2 razy w miesiącu. Często się o to kłócimy a ja już powoli nie wytrzymuje tego, że mnie odrzuca. Dodam też, że ona lubi stawiać na swoim i jest zazdrosna, nie chce zebym wychodził ze znajomymi np na piwo czy basen. Proszę was o rady, chce z nią być, ale potrzebuje też seksu. Ona ma 19lat ja mam 22.

Gość rt eyt 65y
Nic dziwnego, jełopie, sex kobiecie też powinien sprawiać przyjemność, a Ty zaczynasz od macania po miejscach intymnych :o Na początek przez cały dzień wysyłaj jej komplementy. Ugotuj dobrą kolację. Zrób jej masaż. Wycałuj po całym ciele. A potem próbuj. To człowiek, a nie gumowa lalka do ruchania.

Gość ...naga kobieta...
widocznie nie jest na to gotowa. Przecież Ci powiedziała, że ma małe potrzeby. To nie jest jej obowiązek, nikogo na siłę nie zmusisz bo albo się ma ochotę albo nie. To jest indywidualna sprawa, to że inni uprawiają seks co 2 dzień nie znaczy że to przyjęta norma i tak trzeba. Chyba najgorszą rzeczą jest obrażanie się za to i robienie fochów czy wymówek.

Gość Nie kocha Cie
kobieta ktora nie kocha unika seksu

Gość mister germany*
musisz troche pomyslec o grze wstepnej....teatr kino itp zakupy ciuchow one to lubia :-) i daja sie

Gość wołają na mnie cygan
Szukaj takiej która lubi sex bo pewnie o tym nie wiesz ale są kobiety dla których sex mógłby nie istnieć

Gość mister germany*
cygan ma racje... sa mezczyzni i tez kobiety, ktore wogole nie potrzebuja sexu----to prawda!