Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doczerwca

Dieta do czerwca= -6kg

Polecane posty

Gość doczerwca

hej. od jutra rozpoczynam dietę, na której mam zamiar schudnąć 6kg i to do czerwca. dlatego też moje pierwsze ważenie odbędzie się 10.06.2013 Czyli wychodzi na to, że mam 42 dni na zrzucenie moich zbędnych kilogramów. będę stosować dietę 500kcal = 0 słodyczy, 0 tłuszczów, 0 fast-foodów,0 ziemniaków, 0 chleba, 0 makaronów i innych mącznych rzeczy, 0 napoi gazowanych i słodkich. same owoce, warzywa, serki, jogurty naturalne, kefiry, chudy twaróg, serki wiejskie, wafle ryżowe, jajka(bez żółtek), chude mięso i ryby + ćwiczenia. (sporo ich) Tak więc mam nadzieję, że mi się uda. sześć tygodni na 6kg. czyli wychodzi 1kg w tydzień. to chyba nie jest aż tak straszne do osiągniecia. waga-73kg ;/ wzrost-172cm To kto się do mnie przyłącza? Zapraszam!

mi się wydaje że zbyt ostra ta dieta i zwyczajnie nie wytrzymasz ja schudłam 6kg w dwa miesiące , jedząc 5posiłków o stałych porach ,kolacja o17tej

Gość doczerwca
mieszaniec55-super, że się dołączasz. ja teraz cały wieczór przeglądałam różne diety i moją uwagę przykuła owocowo-warzywna dr. ewy dąbrowskiej i zamierzam ją stosować przez 6 tygodni. dam radę. wierzę w to. :) jest na jej temat bardzo,bardzo dużo napisane. podobno daje niesamowite efekty, dlatego polecam. ja ruszam z nią od jutra. :-) dobranoc. ! ;* buziaki!

Gość twoje zapotrzebowanie
Przy tej wadze i cw to 2246kcal, mozesz je obciac o max 500 kcal. Jak zejdziesz nizej, metabolizm ci spowolni i sie rozreguluje. Wszystko co zjesz bedzie ci sie odkladalo w organizmie. Chudnac trzeba z glowa. Poczytaj o diecie redukcyjnej.

Gość linea detoxslim
hej, dziewczyny ja sie dolanczam od dzisiaj:)) startuje z waga 76 kilo i mam zamiar schudnać 10 kilo mam czas do czerwca, słodyczy nie lubie chyba ze jestem przed okresem to lubie zjesc batona, mnie za to gubia fast foody, piwo, grill na dzialce. ale mam ulozony plan odchudzania, w tamtym roku podzialal i schudłam do 65 kilo, niestety przez zime sie nazbieralo!!!

Gość Olcia Dubicka
Takim sposobem to nic nie schudniesz. Zamiast spalać tłuszcz to będziesz go jeszcze więcej magazynowała. Organizm jeśli dostaje za mało kalorii to magazynuje na później i spowalnia metabolizm, to błędne koło, droga do ni kont. Wiem bo sama kiedyś w ten sposób myślałam i próbowałam a w rezultacie tylko jeszcze szybciej kilogramy rosły w górę ;/ Obecnie odchudzam się tabletkami Forever Slim, można je kupić na allegro. I do tego zdrowa dieta ale bez liczenia kalorii i już 18 kilogramów w 2 miesiące odchudzania bez głodówek i drakońskich diet i przede wszystkim zdrowo dostarczam ważne mikro i makro składniki organizmowi.

Dziewczyny nie warto na 500 coś o tym wiem nie jesz, jesz i tak w kolo:) Zdrowo powyżej 1000 to na pewno ja schudłam już ok 11 kg:) Do końca czerwca 4 kilo mniej to moj cel max 5:)