Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil z Warszawy

Co czeka kazdego w wiezieniu?

Polecane posty

Gość Kamil z Warszawy

Dostalem wyrok 2lata wiezienia za posiadanie amfy i zioła oraz za zniszczenie mienia a także za jazde po pijanemu(2promile) autem.Boję sie bardzo że zostanętam zgwałcony lub brutalnie pobity.Czy tam jest naprawdę tak cięzko? I co zrobic by uniknac gwałtu? czy moze spieprzyć np Do Niemiec?

Gość coś nowego[[[[
a co ci da wyjazd do de skoro wystawiliby za toba list gonczy?

Gość Kanmexxx
Naoglądałeś sie za duzo filmów. Tak moze byc potraktowany tylko pedofil albo gwalciciel, ale tez to jest bardzo rzadko stosowane ze wzgledu na to ze tych kurrrwów trzymaja razem. Pamietam jak na służewcu zrzucili ze schodów dziadka na wózku inwalidzkim (niby wypadek przy znoszeniu) Który siedzial za molestowanie małych dziewczynek

Gość Kanmexxx
Ja mam do odsiadki półtoraka, i wezwanie na rakowiecką. A ty gdzie? Moze sie spotkamy he he

Gość Nie ma, że kazdego
Zalezy za co siedzisz i jak sie zachowujesz. Nie masz się czego przesadnie bać.

Gość Kanmexxx
Ogólnie w wiezieniu jest wporzo, jesli nie siedzisz za rzeczy które wypisałem wczesniej. No i nie mozesz byc lmusem który sie wszystkiego boi. Jak trzeba to sie napierdala taboretem nawet kilka osób. Ja siedzialem na razie tylko 8 miesiecy, ale mniej wiecej juz wiem co nie co o pierdlu

Gość Kanmexxx
dziadek na wózku niestety przeżył ale wywieźli go w polske za pare dni

Gość hehhehehheePPPP
norysujo Ci cycki no plecoch i bedziesz wolony :P

Gość Kanmexxx
Mam nadzieje że tam chłopaki dokończyli robotę. Ale trzeba sie liczyc ze można za to wyłapac dodatkowy wyrok niestety :/

Gość Spędziłąm dwa tygodnie w
Spędziłąm dwa tygodnie w areszcie sledczym bo facet skłądmał z emu nieoddałam kasy, prokurator mu uwierzyła, dwa tygodnie minelo zanim nie rpzewiezi z gdanska do lidzi . Chce to pytaj albo lepiej nie pytaj, oboc koncentracyjny to przy tym sama przyjemnosc i luksusu

Gość Nie ma, że kazdego
up

Gość zobaczysz jak milo ci bedzie
jestem dumna z wiezniow ze te najgorsze szmaty tj pedofili i gwalcicieli tak traktują :)

Gość Nie ma, że kazdego
Ty nade mną, wiesz co to obóz koncetracyjny?:O

Ja mam traumę do dzisiaj, lęki, krzycze w nocy, boje się dzownka do drzwi, siedziałąm w jednej celi z ta laska co zabiła dwoje dzieci w Pucku. Jak jest. Przedewszystkim mega brud i smród, łaźnia raz w tygodniu , ciepła woda godzinę dziennie. Zimne żarcie , wstrętne i niejadalne . Jak dostałam kwotoku z wrzodów dali mi nospę i doesłali do celi. A areszt rto podobno przedszkole do prawdzowego więzienia, na Twoim miejscu spieprzałabym na Bahamy.

.

Gość hehhehehheePPPP
do-Spędziłąm dwa tygodnie w MOW !!

2 dni spędziłam w transporcie przerzucali mnie przez punkt tranzytowych., Ostatni nocleg w Łodzi na SMutnej, 13 osobowe cele . Tak wiem co to obóż koncetracyjny bo przeżyłam. Od lutego nie mogę się otrzaśnąc. Psychicznie jestem wrakiem, nie wychodze na ulicę, dostaję ataków paniki na dźwięk dzownika do drzwi. Nie śpię, bo boje się ze znó tam obudzę . W oboziew koncentracyjnym chociaż dobijali od razu, tutaj po kawałku wykończali.

Gość suchy34636
rzadko spotkac pedofila lub majciarza bo e szmaty siedza razem ze soba i tylko na zmku. Nie przysluguje im podgrupa p2 lub p3 czyli pólotworek. a sytuacja z inwalidom sqrwysynem to musiał być przypadek jeden na 100 ale i tak im chwała za to. musieli to zrobic osadzeni ktorzy zostali poproszenie przez oddziałowego o pomoc w zniesieniu sqrwysyna bo sami strażnicy by sie bali cos mu zrobic ze wzgledu na wylot z pracy plus wyrok

A to wszystko dlatego ze jebany skuriwel kupoił u mnie w sklepie z konta zony, zrezygnował , oddał kase, a zona mu te kase zajebała i nie przyznała sie do zwrotu. Jebany skurwiel jeszcze w dniu przesłuchania w prokraturze kłamał ze mu nie oddałam kase. Oczywiscie jak wrocilam do domu, znalazłam potwierdzenie przelewu na te kase, ale nikogo to nie obchodziło , i 14 dni odsiedziałam. Jak dorwe tego skurwiela to zabije normalnie za siebie nie recze. Zapłąci mi za kazdy dzien tam spopedzony

Gość hehhehehheePPPP
Do-Spędziłąm dwa tygodnie w Mow co dolej .......

Gość karolina z komina////
też poczytam z nudów

jak go zabijesz, to posiedzisz nie 2 tygodnie, a 20... 5... lat

Pośrednio masz rację że trzymają pedofili gwałcoicieli osobno, ale tylko pośrednio, więzniowie mają swoje dojścia, pracują na ternie zakładu, oddziałowie też są przekupni. BYła tam jedna laska której nikt nie nawidził i nie chciał z nia siedzieć , jebały ją lasjki taboretem bo je wkurwiał, i żadne z odziałowych nie zareagował na to .

mi najbardziej upokarzające się wydaje załatwianie przy innych, zero prywatności:O chyba bym nic nie jadła, zeby nie srać:P:O

masakra jak musi cuchnąć w takim pierdlu:O odczłowieczenie.. bleh!:O

Przynajmniej bym wiedziała za co siedzę. Na razie złożyłam zawiadomienie do prokuratury o fałszywe zawiadomienbie i skargę na pracę rpookrator, która do tego dopuściła. Osobno założyłam proces cywilny chce 5 tysięcy odszkodowania za każdy z 14 dni spędzonych w areszcie i odszkodowanie na leczenie - ja mam chore serce, wrzody i kilka innych chorób, które przez te dwa tygodnie się pogorszyły momentalnie., bo dwa tygodnie chodziłąm z pęknietymi wrzodami na kgtóte mi dawali kurwa mac nospe i ranigast

Gość coś nowego[[[[
a za kogo ci więzniowie się uważali, za Boga? jakby dostali ks za to to by się nauczyli ze nie są od tego zeby sami wymierzac sprawiedliwosc zwlaszcza ze sami nie są święcie a i tylko debil twierdzi, że gwałciciele i pedofile to największe zło ziemii normalny człowiek (posiadający rozum) w życiu takiego klamstwa nie będzie powtarzał jak tuk

/

Są cele w Bydgoszczy naprzykład , gdzie byłam na noclegu, gdzie kibel jest tylko za kotarą . Siedzi tam laska sama co prawda w celi , ze żnina co pobili protustytkę i trzymali w tapczanie, 18 miechów tam już sam siedzi sama, na noclegi tylko do niej dają . I tam jest tak że kibel za kotarą , zero ciepłj wody na celi, jak chce się ciepłą to raz w tygodniu 4 pietra w dol z miska sie dyga na łaznie. Jessu koszmar normalnie . Jak się wykapalam po 14 dniach to mylam sie 3 godziny zeby ten brud zmyc . A ja byłam zima, nie wiem jak latem bez mycia przy 40 stopniach tam wygląda

sam pewnie wchodzisz wlasnej corce do wanny ze tak pierdolisz mialam praktyke w zakladzie npsychiatrycznym dzieciecym i ok 50 procent dzieci to molestowane wiec lepiej sam zastanow sie co piszesz!!