Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
ryjki zrezygnowali przy ogłoszeniu wyników, ratując jakąś parę, szkoda, dużo się działo jak oni byli :( Eliza jest fajna, bluzgała nawet na Rozenkową tylko bylo wypikowane, usłyszeliśmy tylko kulturalne stwierdzenie "niech się goni", bardzo mi się podobało że ma swoje zdanie i nie liże doopy "wielkiej gwieździe Rozenkowej"bez sensu, po co rezygnowali :( wychodzi na to że dd wygra, wszystko się tak układa jak puzzle , wielka szkoda :O

Gość gość
A skąd wy wiecie że zrezygnowali ?taki wniosek wysnuliście na podstawie zajawki na przyszły tydź?żenua:(

Gość Edziu Miiiszczuak
stawiacie na DD ale w poprzedniej edycji wszyscy stawiali na tą rodzinę z chorym dzieckiem a wygrali inni, Miała być ustawka TVN okazało się inaczej. więc przestańcie pie...lić o wyreżyserowanym programie i wynikach, nie wiadomo kto wygra. Zbyt duże ryzyko drukowania zwycięscy , gdyby wyszło TVN byłby skończony, dla jednego programu z dziesiątków innych - zbyt duże ryzyko

Gość gość
ale się czepiacie ludzi każdy walczy o swoje i nie ma w tym nic dziwnego obgadani zostaną zawsze jak widać na przykładzie kafeterii nawet mieszkania co niektórzy nie komentuja tylko że ktoś jest brzydki... a wg mnie Magda i Paweł mają najładniejsze mieszkanie, wiele potrafią zrobić sami

Gość gość
CI CO PISZĄ ŻE RYJKI ODESZLI SAMI ZREZYGNOWALI wyczytali to na fejsie i piszą tutaj ja nie wierzę w to że ryjki zrezygnowali .

Gość gość
Wydaje mi się, że oni złamali jakiś regulamin i zostali wyrzuceni bo Rozenek się ich pytała czy są świadomi konsekwencji swojego czynu a Elizka jej na to, że są dorośli i że wiedzą co robią! I nie wydaje mi się, że przywrócą Gontarzów do programu, raczej nikt nie zostanie wyeliminowany tak jak to było w 1. edycji. I wątpię też, że wstawią się za tych z DD bo nie wyglądało na to aby ich za specjalnie lubili

Gość gość
no ok, zrobili coś szalonego przez co zostali wyeliminowani czyli mieli tego świadomość a teraz co zrobili? co obstawiacie ? ja że wyszli z zakupów w obi i pojechali se na wycieczkę gdzieś

Gość ciuryło wichura
Ryjki zrezygnowali na rzecz Kasi z pierwszej edycji :) i Kasia wygra głosujcie na Kasie :)

Gość gość
31.10.13 [zgłoś do usunięcia] Edziu Miiiszczuak bo bekne ze smiechu wszystkie szmatławe programy tvn-u są ustawione i wyreżyserowane

Gość gość
A ja w ogole nie wiem po co oni jakies piwnice, czy balkony remontuja, urzadzaja. Jedno i drugie takie klitki, ze ledwo samemu idzie sie zmiescic, a jury jeszcze takie wymagania ma. Magda dobrze powiedziala, ze to tylko piwnica. Ciekawe jak ma w swojej piwnicy Rozenkowa. Wczesniej ja lubilam, ale od tej edycji tak mi ta baba dziala na nerwy, ze mam nadzieje, ze juz 3 edycji nie bedzie, bo mnie zniecheca ta baba do ogladania.

Gość gość
to nie są piwnice tylko komórki lokatorskie :)

Gość gość
Barbara Ciuryło-Machula I NIE owija g...o w bawełnę wali prosto z mostu Lubie takich ludzi, a nie lubię laleczek barbi takich od tond do tond,,nie bierz cukierka bez papierka". A o co chodzi z wiastunem końcowym czyżby odleciała przerósł ich ten program i cuś fajnego odwaliły?

Gość ciuryło wichura
Proszę mnie nie cytować :(

Gość gość
Barbara, pewnie znowu zrobi sobie przerwe od FB, bo znowu dostala ochrzan. Tym razem za analfabetyzm :-D

Gość gość
bo bekne ze smiechu wszystkie szmatławe programy tvn-u są ustawione i wyreżyserowane W 100% się pod tym podpisuję i wiem to :)

Gość gość
Ciuryłowichura :):):) dobra jest :)

Gość gość
Widać w zwiastunie kolejnego odcinka jak Jurek i Tomek mówią że szacun dla Ryjków. I pokazane jest jak Eliza mówi do Ryjka : zróbmy coś szalonego. Tak wygląda, że po odpadnięciu kogoś oni się wzruszyli, a że byli już przemęczeni programem i Rozenkową ustąpili swoje miejsce. Trochę kasiorki pewnie zarobili w programie , już sobie podróżują i wyglądają na szczęśliwych więc nie ma co przeżywać. Przynajmniej nie odpadli zwyczajnie jak wszyscy i na pewno zostaną zapamiętani.

Gość gość
Nie wierzę w to że się poddali to tacy fajni ludzie bardzo ich lubię

Gość gość
Luksusowa Pani Domu urwała półkę dla faceta z jajami. Nie cierpię tego Kuczwary i jego prosiaczkowatych córuń. Dobrze , że Jurek mu powiedział żeby nie ingerował w życie jego rodziny. Zawsze lubiłam Jurka i Ryjka bo nikogo nie udają , są sobą i mówią co myślą. Nie spodobała mi się Magda choć wcześniej ją lubiłam. To krytykowanie innych piwnic, brak pomysłu , a na końcu jej płacz było żenujące.

Gość gość
Ja wlasnie nie cierpialam ani Jurka, ani Ryjkow. Ale czym wiecej odcinkow polecialo, tym coraz bardziej ich polubilam. Za to od Kuczwarow, nie cierpialam tylko tej starej malutkiej. Ale od poprzedniego odcinka, jak mamusi szukali dla tatusia, nie cierpie calej trojki. Zamiast Ryjki rezygnowac, to Kuczwary powinni wyleciec.

Gość gość
DD jak zawsze nietykalni. Poczwary Kuczwary działają mi ostro na system. Podobało mi się jak Eliza powiedziała co myśli o Rozenkowej . Nie trzęsła się przed nią ze strachu że wyleci i musi udawać milutką. Brawo za szczerość.

Gość gość
ja mam wielki szacun dla Elizy, normalnie jest WIELKA ! wyjechała na Rozenkową i swojego męża, nie usiłuje być sztuczna i miła żeby sie nie narazić jury, kobieta jak to sie mówi pier.toli system i robi to - co wg niej jest zgodne z jej życiem

Gość gość
Pokazani są na fb ci z DD jak robią zakupy. K***a ta Ewka znowu uderzyła w płacz. Niech wypieprza z programu i poszuka sobie dobrego psychiatry. Z pierza jest czy co ? Lekko dmuchniesz a ona się sypie. Niech w końcu odpadnie DD bo działają na nerwy.

Gość gość
Szambonurek do domu.

Gość gość
Dokładnie bidul do domu!!!

Gość gość
Dokładnie bidul do domu!!!

Gość gość
Ktoś puścił plotę, że Ryjki zrezygnują i teraz tylko o tym mowa... Może poczekamy na kolejny odcinek zanim zaczniemy w coś wierzyć i to komentować? :o A i tak poza tym: kiedyś wszyscy naskakiwali na Jurka - jak on może tak zięcia traktować?! To niedopuszczalne! itp. a teraz zobaczyliście, że wcale nie jest tak jak nam to telewizja pokazuje i większość się już zamknęła na ten temat :D

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego Magda została w programie. Podobno Angelika niczym nie zaskoczyła dlatego odpadli. A czym zaskoczyła Magda i DD ? Porąbany ten program. Magda z Pawłem pokazują ciągle to samo : drewno-cegła-gwoździe. jurek i gor przynajmniej coś pokazują nowego i na tym chyba polega ten program.

Gość gość
Z czasem zmienia się sympatia do uczestników. Widać, nie zawsze pierwsze wrażenie jest dobre. Na początku podobał mi się, DD i piwnica. Teraz ich nie lubię. Kuczwarów wprost nie znoszę, szczególnie tej młodszej córki. Ryjków lubiłam zawsze. Za to teraz polubiłam rodzinę Jurka i Gora. Fajny ten filmik jak robią jurorów z dyni i chichrają się przy tym ;-)