Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Akurat tak si臋 sk艂ada, 偶e rozmawiaj膮 ze sob膮 bardzo mi艂o i maj膮 fajne relacje. Ale nie musz膮 tego pokazywa膰 specjalnie dla takich jak ty. Musisz by膰 bardzo ograniczona . Nie znasz kogo艣, to nie oceniaj po tym co widzia艂a艣 5 minut.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jaka艣 psychiczna wesz艂a na forum i agresywnie wszystkim odpowiada. Broni nawet Rozenkowej hehe. Mo偶e to ona sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem sk膮d moda na t臋 wszechobecn膮 biel. Wiadomo , 偶e oznacza czysto艣膰 i powi臋ksza pomieszczenia, ale bez przesady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamiast pokazywa膰 jak urz膮dzaj膮 mieszkania powinni pokazywa膰 jak w艂a偶膮 w d**臋 Rozenkowj bo tu nie chodzi o urz膮dzanie tylko kogo polubi Rozenkowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenkowa to antypatyczna i wydrowata suchotnica o g艂osie starego ochlapusa. K艂amie 偶e ma 30 lat, a naprawd臋 jest grubo po 40. Baba ma apodyktyczny charakter, a w dodatku cierpi na megalomani臋 wi臋c zawsze b臋dzie dominowa膰 niestety. Szkoda 偶e pozostali z jury s膮 w jej cieniu, mimo 偶e s膮 specjalistami w swoich dziedzinach, a ona wie tylko jak 艣ciga膰 i zabija膰 roztocza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten program to program o wielkim kiczu juror贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenkowa jest moim zdaniem bardzo niedowarto艣ciowan膮 osob膮. W艂a艣nie tacy musz膮 mie膰 zawsze racj臋 za wszelk膮 cen臋. Przyda艂oby si臋 jej troch臋 pokory i skromno艣ci, no ale tego si臋 w sklepie nie kupuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wed艂ug mnie jurorzy s膮 pokazani w z艂ym 艣wietle a nie uczestnicy a 偶e tak nam pokazuja uczestnik贸w to ich zagrywka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto艣 wyrazi艂 swoj膮 opini臋 na temat uczestnik贸w i jury Zosta艂 zjechany, zarzucacie plucie jadem, ludzie to jest forum mam wra偶enie 偶e dyktujecie kogo powinni艣my lubi膰, tematy i spos贸b rozmowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorotka kotka
Skoro program kiczowaty, jury bez gustu, ca艂o艣膰 wyre偶yserowana na maksa a tak偶e wi臋kszo艣膰 uczestnik贸w nie warta g艂贸wnej wygranej to po jaki czort ogl膮dacie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiecie mo偶e z jakim op贸藕nieniem s膮 emitowane odcinki? Bo mam pewn膮 teori臋 spiskow膮 ale napisz臋 Wam jak si臋 upewni臋 ;)

Udost臋pnij ten post

napewno w lecie to kr臋cili bo ciep艂o mieli gor w przyczepie jak mieszka艂 to te jego dzieci w spodenkach biega艂y kr贸tkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie, to 偶e wtzucili fotki z Juraty to nie znaczy, 偶e odpadli, tylko by膰 mo偶e jest ju偶 przerwa w oczekiwaniu na fina艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi艣 pobawi艂am si臋 w spo艂eczniaka i przejrza艂am fejsunia, nie znalaz艂am tylko tych z DD :P Ale na profilu Magdy Miko艂ajczyk, gdzie zamie艣ci艂a zdj臋cia uczestnik贸w BoD pod zdj臋ciem Klaudii Pach (bardzo 艂adna dziewczyna z niej! :)) jaka艣 jej kole偶anka 6.10. napisa艂a, 偶e ju偶 si臋 nie mo偶e doczeka膰 a偶 wr贸ci do 艢wiebodzina, czyli mo偶na z tego wywnioskowa膰, 偶e Jurek znalaz艂 si臋 w 3.?? Czy za bardzo wymy艣lam? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musz臋 zobaczy膰 te ich profile :) dzi艣 kogo obstawiacie kto odpadnie? Mo偶e bidul :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurc ze ale wy 艣wietnie potraficie 艣ledzi膰 i wnioski wyci膮ga膰 :) ja bym tak nie potrafi艂a ;) dajcie jeszcze jakie艣 nowo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale detektywi tu siedz膮 ;-) Ale dobrze, mo偶na si臋 czego艣 dowiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tych z DD na fejsie mo偶na chyba znale藕膰 w艣r贸d znajomych Elizy albo innego uczestnika. Powinni tam by膰. Dzi艣 odpadn膮 oni albo Ryjki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zn贸w dzisiaj b臋dzie m膮drzy膰 si臋 Rozenkowa. Ta stara raszpla na wymarciu niech w ko艅cu da odezwa膰 si臋 Natalii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶ecie wklei膰 profil fejsa od kogo艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ryjki dzi艣 odpadaj膮. Na stronie tvn bitwa o dom jest filmik jak Elizie pu艣ci艂y nerwy i wkurzy艂a Rozenkow膮 w sklepie. Wi臋c wniosek jest tylko jeden.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oby nie lubi臋 ich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 nerwowa jest Eliza. Mo偶e przez to latanie samolotem i ci膮g艂e zmiany czasu ;-) Biedny Ryjek, ale go pojecha艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenkowa w sklepie pyta Ryjka czemu s膮 tacy nerwowi. Jako艣 Domu dziecka ostatnio o to nie zapyta艂a. Na profil u Magdy ze zdj臋ciami uczestnik贸w Klaudia faktycznie bardzo 艂adnie wysz艂a. Zreszt膮 sympatyczna z niej i fajna dziewczyna. Wsiowa obrazi艂a si臋 za odpadni臋cie i zablokowa艂a dost臋p na swoim fb.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam si臋 Elizie nie dziwi臋, ch艂op zamiast jej pom贸c w zakupach to sobie pogaw臋dki urz膮dza a p贸藕niej b臋dzie gada艂, 偶e ca艂y ten kicz to sprawka jego 偶ony :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pami臋taj, 偶e DD nie mo偶na pyta膰 o takie rzeczy bo oni jako jedyni wk艂adaj膮 serce w to co robi膮! :P Zreszt膮 to bardzo wra偶liwi ludzie i taka nieuzasadniona krytyka powoduje u nich p艂acz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
30.10.13 go艣膰 Bo DD nie sycza艂, nie robi艂 focha by艂 p艂acz a to co艣 innego, nie widzisz r贸偶nicy ? nie bo naskakujesz 艣lepo na rozenkow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p艂acz... uczucie bezsilno艣ci strachu wyra偶anie smutku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha zw艂aszcza Ewka jest mega opanowana i nie przejawia 偶adnej agresji :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja wam powiem, 偶e mi si臋 nawet Rozenkowa podoba艂a, gdy wchodzi艂a pierwsza edycja Perfekcyjnej Pani domu. Uwa偶a艂am, 偶e wybrali w艂asciw膮 osob臋 na w艂asciwe miejsce i dodatkowo podoba艂 mi si臋 jej perfekcyjny wygl膮d. Z czasem jednak zacz膮艂 mnie dra偶ni膰 ten przepalony g艂os (ewidentnie 艣wiadcz膮cy o kopceniu fajek w nadmiernych ilo艣ciach) i ten okropny ton nieznosz膮cy sprzeciwy oraz m贸wi膮cy "wszystko wiem najlepiej". W bitwie o dom przesz艂a ju偶 sam膮 siebie pokazuj膮c na si艂臋, 偶e najlepiej zna si臋 na rzeczy.

Udost臋pnij ten post