Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie, jak zawsze zwarci i gotowi :-D Tylko czekac, az Wichura tu przyleci, bo juz na FB widze, ze dziewczyny o kafe pisza.

Gość gość
Kto i co pisze powiedzcie coś więcej :)

Gość gość
ona też tego nie przeczyta, bo jeśli kogoś zablokowała, to ten ktoś nie widzi jej postów, ale baśka też nie zobaczy postów tej drugiej osoby, więc można sobie pisać cokolwiek, ona i tak tego nie widzi heh :)

Gość gość
Ale ktoś z jej rodziny albo swych wspaniałych córek :) jej zapewne powie jak się z niej nabijają:D

Gość gość
A chyba, ze tak. Mnie Baska tez zablokowala, ale wszystko jest widoczne. Wystarczy wejsc bez logowania sie.

Gość gość
Ojj Wichura już przygotowuje popcorn i colę na wieczorny seans i swoim fachowym okiem będzie oceniać design :)

Gość gość
aha no faktycznie jakoś o tym nie pomyślałam, ale przecież nic złego o niej nie piszemy, sama PRAWDA :D :D Ale jak wiadomo prawda boli.

Gość ciuryło wichura
I tu się mylicie nie popcorn a telefon :D SMS muszę szybko wysłać na Kasie z pierwszej edycji :D

Gość gość
oglądacie???? ja pierdziele....emocje jak na grzybobranie,nie?

Gość gość
Pieprzone kutafony z DD.

Gość gość
nie wiem jak was, ale mnie denerwuje już ta magda..

Gość gość
21'39 pieprzon y anonimowy k utafon

Gość gość
"jakbym go zamordowała 25 lat temu, to już bym wychodziła z wiezienia" :D:D:D

Gość gość
Ryjek i Pach sa swietni :-D

Gość gość
kurka wodna...ale kryptoreklamy u Gorów: płyn do mycia naczyń, kapsułki do prania..hoho

Gość gość
Goska powinna tam byc, ale nie jako juror, tylko jako sprzataczka. To jej najlepiej wychodzi :-D

Gość gość
ja pier............. Ewka już łzy w oczach a Rozenkowa oczywiście już broni!

Gość gość
Rozenkowa powinna wyleciec ;-) W*****a mnie jak broni tych z DD. A Ewka jak cos mowia nie po jej mysli, to juz ma mine jak zbity pies.

Gość gość
jak dla mnie najlepsza jest kuchnia Jurka :)

Gość gość
No chyba nikt krytyki nie przyjmuje z uśmiechem na ustsch

Gość gość
Mnie tez wkurza Roznek przeciez DD powinni juz dawno odpasc tylko goska ich faworyzuje mam nadzieje ze nie wygraja tego mieszkania i ludzie dobrze zadecyduja . Widze ze Goska DD by juz dala te mieszkanie. Nie podoba mi sie jak na wizji pokazuja osobiste sympatie to sa jurorzy i powinni byc bezstronni.

Gość gość
Super jest kuchnia pieczarki

Gość gość
to znaczy, że za każdym razem jak ktoś krytykuje trzeba ryczeć?? no kur...troche godności - nie wszystko na litość

Gość gość
Magda i Paweł zrobili mega kuchnie i dopier teraz widać, że ich mieszkanie jest po prostu całością, wygląda to super i mój nr 2 to Jurek, u niego tez widac konsekwencje w dzialaniu i wyborze faktur itd... licze, że Oni znajdą sie w finale...a reszta hmm chyba mi wisi..ewentualnie Ania i Gor, ale to bardziej z sympatii no bo Ryjki chyba faktycznie rezygnują ;(

Gość gość
Ci z DD specjalnie wzięli dzieci, żeby wzbudzić większą litość. Jurek dał czadu z tymi pączkami. Ryjki jak zwykle z***biści :-) Piwnica przesadziła z tą cegłą w kuchni. Mają chyba jakąś manie. Wygląda dobrze, ale nie w każdym pomieszczeniu. Poza tym monotonia jak cholera. Wszystkie kuchnie czarno-białe. O co tutaj chodzi ?

Gość gość
do 06.11.13 no własnie o to chodzi ze ja zrobili nie wszedzie ale np w przedpokoju ktory przechodzi w kuchnie i to wygląda spojnie, przeciez nie ribi sie mieszkania od sasa do lasa to nie jarmark

Gość gość
Ta cała narada jury to ściema. Śmiać mi się chce jak udają że się kłócą. Dziwne to z Kuczwarą, jakoś się przyczepili, a przecież kuchnia ładna. Widać, że wszystko ustawione. A ubiór Małgorzaty super. Ta bluzeczka w grochy i spodnie w kratę to czysty seks.

Gość gość
do 06.11.13 no własnie o to chodzi ze ja zrobili nie wszedzie ale np w przedpokoju ktory przechodzi w kuchnie i to wygląda spojnie, przeciez nie ribi sie mieszkania od sasa do lasa to nie jarmark

Gość gość
ja p*****le przeciez to jest WYREZYSEROWANE od razu widac jak kamera tam podleciala ze niby tak nagle ooo

Gość gość
nie urodziliśmy się dziś, więc każdy z nas powinien się conajmniej domyślać jak te programy funkcjonują. Najlepiej prezentuje to Pani "Perfekcyjna" dostając piany przy krytyce Ewy i Kamila..biorąc pod uwagę założenia BOD a nie lubie/nie lubię, lamenty, łzy w oczach, czerwone nosy, sie należy, bo "dużo" przeszedł..powinni wygrać Magda i Paweł - czego by im nie zarzucic mają talent i to powinno być brane pod uwagę.