Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
O witamy Pani Barbaro C. :) Jak Pani do nas trafiła?

Gość gość
06.11.13 ciurylo wichura wyluzuj znowu sapiesz tymi samymi tekstami .TVN manipuluje, zwyciężca manipuluje, zgłoś sprawę do prokuratury za oszustwo . Argumenty pod adresem tego faceta nie mające odzwierciedlenia - to są objawy permanentnej nienawiści , cóż takie jest życie

Gość gość
06.11.13 ha ha ha pomyślałam podobnie :)

Gość gość
Dorośli ludzie, a trochę mi za Was wstyd... Dowiedziałam się o wątku z fejsa i nie rozumiem dlaczego obsmarowujecie taj tych ludzi. "Z bidula", "Ze wsi", "taki", "owaki" - czy Wy chcielibyście by Was tak nazywano. Jak tak bardzo przeżywacie ten program to go po prostu nie oglądajcie i troszkę zastanówcie się nad tym co piszecie. Pozdrawiam, Olena.

Gość gość
Zapewne olena wichura :D

Gość gość
słuchajcie ale nie ma wichury juz na fejsie :D

Gość gość
nie ma ja nic jej nie pisałam to mnie zablokować nie mogła a nie ma jej tam już ;)

Gość gość
jest wichura, ja ją widzę :)

Gość gość
to może lajkowałaś komentarze tych, którzy jej tam coś pisali? Ja lajknęłam i mnie zablokowała :D

Gość gość
ja też jej nie widzę napisała coś nowego?czy dopiero napisze :)

Gość gość
nie nic nie laikowałam :)

Gość rita p
Uprzedzając wszelkie podejrzenia zastrzegam, że nie jestem nawiedzonym ekologiem, czy "ekologistą", a decyzja o ręcznym koszeniu rodziła się długo w wyniku obserwacji i praktycznych prób. Do koszenia łąki używałem różnych kos. Spalinowych, elektrycznych, nożowych i żyłkowych. Efekt był zawsze ten sam. Mnóstwo zielonej mazi oblepiającej wszystko i kilka poszatkowanych płazów różnej maści. Kiedyś odwiedził mnie stary znajomy z rolniczym wykształceniem i uświadomił mi, że taką łąkę można prawidłowo utrzymać tylko kosiarką listwową lub tradycyjną kosą. Przyczyna jest prosta. Jego zdaniem kosa spalinowa, zwłaszcza w wersji żyłkowej jest najbardziej uniwersalnym narzędziem w historii rolnictwa - bo jednocześnie kosi, młóci i rozsiewa - a najbardziej korzystają na tym chwasty. Poszedłem za jego radą i poprosiłem miejscowego eksperta o naukę. Jak było do przewidzenia, efekt był żałosny. Ból ramion, poszarpana trawa i ogólne zniechęcenie. Postanowiłem zabrać się do sprawy systematycznie i odkryłem, że temat ręcznego koszenia jest bardzo popularny w wielu krajach, niestety nie w Polsce. Efekt moich poszukiwań można streścić następująco: - prawidłowo dobraną kosą kosi się praktycznie bez zmęczenia - szybkość koszenia jest porównywalna z kosą spalinową - pokosy nadają się dla zwierząt - przeżywa więcej drobnych płazów - zdecydowanie zmniejsza się zachwaszczenie łąki - największą wadą jest pora koszenia - najlepiej godzinę przed i po świcie, choć to nie jest obowiązkowe usmiech.gif - pewnym kłopotem jest konieczność nauczenia się tego wszystkiego, ale po to powstaje ten blog Zachęcam wszystkich do spróbowania, bez popadania w ortodoksję. Trawnik wokół domu nadal koszę kosiarką, chyba że trawa zbytnio podrośnie. Istnieje też sporo teorii na temat oddziaływania koszenia na układ krążenia (rytmiczny ruch, wentylacja itp), ale to może w późniejszych postach

Gość gość
Zobaczymy kto wyleci dziś

Gość gość
takie oddawanie się do wywalenia na rzecz innej rodziny ze wzg prawnych jest nielegalne ponieważ taka rodzina uratowana jeśli dostanie się do finału wiadomo że będzie mieć nagrody pieniężne - wszyscy w finale a więc taka rodzina może część nagrody odpalić tym którzy ustąpili im miejsca na zasadzie zmowy

Gość gość
A według mnie rodzina która ma odpaść powinna naprawdę odpaść skoro jury stwierdziło, że nie nadaje się do programu. A tu jakieś ratowanie, poświęcanie, ustępowanie miejsca. s Skoro się nie nadawali to dlaczego zostają ? Nie rozumiem tego.

Gość gość
A mnie dziwi, że na fejsie kilka osób odważnie i bez ogródek atakuje Jurka. A DD wszyscy komentujący chwalą, chociaż z tego co już wiem są mniej lubiani.

Gość gość
Ojojoj ! Właśnie Wichura Mikstura mnie zablokowała.

Gość gość
a ryjki to mają swoje mieszkanie?

Gość 4JUROR_BaskaWichura
OD TOND DO TOND!

Gość gość
Ej a ta wichura pisała kiedyś, że ma odruch wymiotny jak patrzy na Pawełka, nie? A jak ona w ogóle wygląda.. co za baba.

Gość gość
Z WIASTUNEM :D

Gość gość
wszystko to pic na wode.scenariusz i tyle,mozesz byc najlepszy w tym co robisz a i tak te ch**e cie wypieprza.ktos albo ma w tvn rodzinke albo dobrze lache ciagnie sponsorom.chociaz stawiam na jedno i drugie.

Gość gość
ja p*****l....eeeee ale niektorzy was to zalosne imitacje ludzi.zal mi was co poniektorych.idz sie chlopcze lub dziewczyno poplacz do poduszki ze sam jestes nic nie wartym smieciem(gosc)

Gość gość
Urody się nie wybiera wprawdzie i to cios poniżej pasa komentować... Ale z drugiej strony jej podły charakter pasuje do jej wyglądu i zasługuje na to. Scyzoryk się otwiera w kieszeni jak osoba z taką nieciekawą aparycją śmie wypowiadać się w kwestii estetyki, designu, stylu chamsko krytykując innych. Pani Barbara ma ciekawą stylówkę, która oddaje jej wyczucie smaku i gustu.Zdjęcie na FB na którym stoi na moście - japonki, krótkie bojówki, tunika powodująca zanik biustu... i TOREBKA wieczorowa na srebrnym łańcuszku... Tyle warta jest jej opinia o urządzaniu wnętrz

Gość gość
Zgadzam się w zupełności. Mnie także rozwaliło dodane przez nią zdjęcie, na którym widnieje jeż ukazany z bardzo bliskiej odległości, a do zdjęcia opis: "(...) Zgadnijcie co to jest?" No nie wiem, to chyba żyrafa, kurdee..

Gość gość
06.11.13 ha ha ha :) :)

Gość gość
co sie czepiaja Baski Ciuryłłowej dwojga nazwisk :D - ma kobita pewnie bogate wnętrze-swoja drogą w imię humanitaryzmu, szeroko pojętego powinni jej zablokować dostęp do neta

Gość gość
co sie czepiaja Baski Ciuryłłowej dwojga nazwisk :D - ma kobita pewnie bogate wnętrze-swoja drogą w imię humanitaryzmu, szeroko pojętego powinni jej zablokować dostęp do neta

Gość ciuryło wichura
gotowi :D bo ja tak pamiętajcie Kasia z pierwszej edycji :D