Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość jestem w szoku po tym co
wy tu wypisujecie

Gość gość
To jest specyficzne forum gdzie każdy pisze to,co naprawdę czuje anonimowo. To byłoby nierealne na oficjalnych forach strony BOD , fb itp.

Gość jestem w szoku po tym co
ciekawy jestem czy ci co biorą udział w tym programie wiedzą o tym topiku na kafeterii? pewnie tak bo ta cała koleżanka tej kaśki tu piszę zacięcie jej broniąc

Gość Goźć
A odnośnie anonimowości (złudnej:) i wielkiej odwagi w podaniu nazwiska przez panią Asie która tutaj się wypisywała o tym, to uważam że to idealne miejsce do wypowiadania się na cudze tematy BEZ podpisywania się imieniem i nazwiskiem, Dlatego?, a dlatego że ludzie mają świadomość że jeżeli nawet powiedzą szczerą prawdę np. Ale jesteś gruba/gruby. I nawet gdy ktoś przeprowadzi ankietę ze zdjęciem danej osoby i poprze to wynikami wielu ankiet z których wynika że 80% ankietowanych uważa że dana osoba jest Gruba, to taki czy inny oceniany użytkownik może czuć się wielkim Playboyem albo Wielką Księżniczką i mieć gdzieś prawdę - znaleźć cię i ci Wpier……ć A ci co tak narzekają na anonimowy hejt, to powinni raczej się cieszyć z niego bo gdyby wszyscy podpisani byli Nazwiskiem i Adresem to cukier lałby się strumieniami a ludzie swoje frustracje musieli by wprowadzać w czyn w Realu.

Gość do asi polak stoińskiej
nie ma profilu tej Ani Futyry co polecałas na fejsie

Gość A-F
nic nie blokowałam nie mam się czego obawiać nie ja z siebie idiotkę robię

Gość do asi polak stoińskiej
Zwracam honor :) Jesteś jednak świetnym detektywem sądząc po szybkiej reakcji tej Anki na wpis, że ją ktoś szukał na FB. Ciekawa jestem ile rzeczywiście wpisów jest tu tej Anki

Gość Goźć
No pani A-F jak na swój wiek nie wyglądasz źle:), i lubisz Dżem więc masz plusa. Moje ulubione kawałki to oczywiście najmądrzejsza polska piosenka czyli „Do Kołyski” i równie dobry utwór „Malowany Ptak”.

Gość gość
Boze dla mnie ta cala Anna to taka sama wiesniar jak ta Kaska,a moze jeszcze gorsza

Gość gość
a te pozdrowienia w dd tvn to były dla ciebie anno? od kasi i jej mężulka?

Gość gość
Wieśniarą to nie wiem czy jest ta Anka ale podłym człowiekiem to napewno. To chore, że obecna konkubina tak się mści na byłej żonie, zwykle to bywa odwrotnie. Przecież każda ma niby życie ułożone i jakiegoś chłopa przy sobie to pewnie tylko o zawiść chodzi, że Kaśke do programu wzieli. A szczytem chamstwa jest już z Anki strony atakowanie dzieci Kaśki. Co dzieci winne babo wredna ? Wstydziłabyś się ! Nie dziwie się Kaśce, że was ostrzega na swoim profilu, że na policje pójdzie, bo to przegięcie !

Gość Chory Przeworsk !
Dla ułatwienia skopiowałem wpis Kaśki z FB Przegieliście rzeczywiście i wcale się nie dziwie, że kobieta się wk....wiła. Ja bym na jej miejscu jeszcze wam napie...olił, bo w wojnę rodziców nie wiem jak chorą nawet dzieci się nie wciąga ! A tu cytat: "Pani" Anno Futyra I "Panie" Wojciechu Kraus jak się zaczyna opluwać ludzi to trzeba być świadomym tego, że wiatr czasem lubi powiać w drugą stronę !!! Podobała wam się zabawa w opluwanie mnie na stronie programu dopuki moi znajomi nie zaczeli stawać w mojej obronie i ja nie zaczełam wam odpowiadać oficjalnie na moim profilu !!! Przykro wam się zrobiło jak na antenie DDTVN pozdrowiłam hejterów z P...rzeworska !?! Zostaliście teraz wy pośmiewiskiem na całe miasteczko ? No to wiecie jakie to miłe A może wasi znajomi też czytają moje wpisy i przekonali się jak podłymi i maluczkimi ludźmi jesteście w swym zakłamaniu ? Ignorowaliśmy szantażowanie i zastraszanie mojej mamy, siostry i przyjaciółek i wasze wpisy, które większość moderator i tak usuwa. ALE.................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szantażowanie i nękanie mojego dziecka smsami to już szczyt podłości, chamstwa i głupoty z waszej strony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przekroczyliście limit mojej cierpliwości i tak wielki dla was z racji waszej głupoty i otępienia alkoholowego ale teraz oświadczam wam, że atak na moje dziecko odbijać wam się będzie głęboką czkawką przez dłuuuuuuuuugi czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam wydrukowane wasze wszystkie maile i smsy z pogróżkami i szantażami. Do zobaczenia na Policji !!!

Gość Goźć to A-F !?!
Samej sobie słodzić pod innym nickiem :) Żenada Aneczko totalna. Zdjęcie i tak widać, że sprzed lat.

Gość Fanka BOD
A mnie się te wszystkie ataki na Kaśke jakieś monotematyczne wydają i podejrzane, bo i owszem mieszkanie zagraciła ale nikt by nie wiedział ilu miała mężów gdyby ktoś z przeszłości z mściwości tego nie napisał na stronie BOD. Skoro niby taka podła i wyrodna matka to czemu dzieci takie uśmiechnięte i Marlena z Darkiem płakali jak Kaśka odpadła. A dziś się wpis pojawił na FB z podziękowaniami i pozdrowieniami dla Kaśki od ochroniarzy z tamtego osiedla i gość napisał, że super rodzina. Coś mi tu nie gra z tym robieniem z niej potwora.

Gość APS
Po co Ricie takie mieszkanie, przecież ona jest od małego nauczona oszczędności wiec pewnie ma tyle kasy że sama sobie kupi takie mieszkanie za gotówkę, tyle lat oszczędza więc pewnie niezła sumka się uzbierała, a jak nie wystarczy to zaciągnie kredyt na swojego chłopaka i wyśle go do Holandii żeby na ten kredyt robił. Pan Piotr „Foch” z córką nie potrzebuję takiego mieszkania, za duże dla dwojga, no i za wysoko, przecież jest rozchwiany emocjonalnie i nie daj borze skoczy i Roksana zostanie sama. Rybińscy mają podobno kasy w brud wiec sprzedadzą jeden samochód resztę dorzucą z zasiłku na syna i też mieszkanie będzie. Glazurnik i Marlenka tak się kochają że nic większego do szczęścia im nie potrzebne, a poza tym taka klasa robotnicza z jakiej się wywodzą i zapite ryje z pod monopola nie zasługują na taki awans społeczny. Ja proponuje zakończyć ten program i kluczyki wręczyć Kasi Szczepan i Januszowi. Wtedy przynajmniej będziecie mogli napisać że dziecioroby, patologia i alkoholicy – Ale przynajmniej bogaci:(

Gość Darekinfermoo
słuchajcie znajomi Kaśki i jej wrogowie - wypierdaaalać z tego forum !!!! Choooj nas obchodzi Wasza cała patologiczna otoczka, niech sobie Kaśka razem z tą Anką czy chooj wie kim jadą dalej na fejsbuku obrażają MY CHCEMY JAKO POSTRONNI WIDZOWIE oceniać ŻENUJĄCE aranżacje MIESZKAŃ!!!! Szczepan odpadła za paskudną graciarnie należało się jej już jej nie ma , chcemy podyskutować za kilka dni o innych uczestnikach robiących salon!!! Zlecieliście się tu ( znajomi, rodzina, ex mężowie) Kaśki jak muchy do gnoju i teraz jakies pierdoły wypisujecie a to ktoś komuś wysłał smsa a to ktoś komuś przywalił w RYJ!. Obie strony pokazują jaka z nich PATOLOGIA. Pragne zauważyć że to sama Kaśka żaliła się nie raz w tv na swoich ex więc pewnie któryś odpowiedział ( mniemam że ten futryna) i się zaczął wasz mały prywatny batalion o to kto jest bardziej PATOL.

Gość Goźć
Ale jak tu rozmawiać o aranżacji salonu, jak tu nikt o tym rozmawiać nie chce? A poza ty to nie jest program o aranżacji wnętrz to BITWA o dom czyli jak zbajerować jury i telewidzów żeby dostać DOM. A po co im dom jak oprócz Rity wszyscy go mają? „Ksiądz to taki człowiek, który ma mieszkanie, ale nie ma domu”

Gość gość
aps - swietne podsumowanie :D brawo... 3 pierwsze strony tego tematu to fajna dyskusja a potem sie jakis plebs zlecial :O

Gość do aps
nareszcie ktoś się sensownie wypowiedział

Gość KŁOPOT MAM POMOŻECIE?
ups

Gość gość
Wreszcie ktoś sensownie opirdolil towarzycho Kaski Wynoscie się stad !!!!!!!!!!!! Ja nie znam Kaski i twierdze ze nie ma gustu w urządzaniu mieszkania,nie ma smaku,zero elegancji,wiesniara Nie będziemy z wami trole gadać Ignor

Gość Asia Polak-Stoinska
A ktos ci kaze czytac?nie czuje ze ktos mnie opierdzielil . Nie udzielam sie juz od wczoraj,bo nie mam juz nic na ten temat do powiedzenia. Wyrazilam swoje zdanie i tyle ,wolno mi. A takie teksty ,ze towarzycho Kaski itd kolo d... mi lataja. Sami zaczeli na nia najezdzac i na jej rodzine,to sie zaczela bronic. A ze my mamy prawo sie wypowiedziec,to chyba normalne. To nie moja wina,ze zaczeto po mnie tez jezdzic,ze mam nierowna pod sufitem itd. Oprocz jakiegos durnego forum kafajki ,ùaù inne rzeczy do zrobienia i sie nimi wlasnie zajelam. Po raz pierwszy od kilku lat zabralam glos na forum. Normalnie sie nie udzielam ,nawet nie czytam . lem powiedzial sam ,ze nie wiedzial ze na swiecie jest tyle idiotow dopoki nie zaczal czytac internetu i ja sie z nim zgadzam. tez z przykroscia musze stwierdzic,ze poziom wypowiedzi jest zenujacy. Nie mam zamiaru sie tlumaczyc przed nikim i nie mam zamiaru czuc sie wypedzana stad i opierdzielana przez jakiegos anonima :) Jak juz powiedzialam mam w d... czyjes marne pouczania mnie. Za duzo w zyciu wiedzy tej z zywia wzietej i tek z ksiazek przyswoilam,zeby sie przejmowac jakims forum dla ptakus domestikus. Wlazlam tylko po to ,zeby napisac prawde o znienawidzonej uczesnticzce BOD. i o tym,ze patolka z jakiegos zad*pia psuje jej opinie i zastrasz ja ,mnie ,jej przyjaciol i rodzine. Dlaczego ktos nas moze bezkarnie opluwac za to ,ze sie grzecznie zwrocilo uwage na brak klasy i kultury? Dlaczego Ja czy Kasia mamy byc ofiarami jakis mentow chlajacych wode? Z czym do ludzi co? Za dzuo w zyciu osiagnelam ja i za duzo Kasia wlazyla wysilku zeby stworzyc dom swoim dzieciom,zeby jakies zawisnte gnidy jej to niszczyly. Tak trudno to zrozumiec? Widac ,ze tak? Jak sie czyta tylko durne forum i oglada durna telewizje to niestety ma sie bardza waski swiatopoglad. teraz dopiero niektore osoby zauwazyly,ze telewizja klamie? Nikt nie powie glosno,ze Kasia kocha dzieci,za to wszyscy sie interesuja czemu ma ich tyle i kto jest ojcem czyjegoi dziecka . A G... was to obchodzi . Sami zaczynacie pyskowac ,a potem udajecie onburzonych ,ze ktos rozwija watek? Banda hipokrytow . Bawcie sie dalej przed telewizorami a menty przeworskie w koncu dostana to czego chcialy,zwlaszcza ,ze pracowaly nad tym latami. Co ciekawe kasia slowem o nich nie wspominala podczas naszych rozmow. Miala ceikawsze tematy od dyskusji. zegnam towarzystwo i zyjcie dalej zyciem innych ludzi :)

No wiec dla tych co pytali wczesniej - te mieszkania sa w nowym osiedlu pod Warszawa, w miejscowosci bodajze Kreczki. Nie ma tam autobusow, nie ma sklepow (jeden w miejscowosci obok, malusienki) I same pijaki dookola. Nie ma kosciola, apteki - niczego. Nie ma chodnikow, a droga baaaardzo dziurawa od wielu lat. Do najblizszego miasteczka jakies 5 km. Wybudowali osiedle, I nikt tego nie chce kupic. Ni ale I tak bym nie pogardzila;)

Aaa I oczywiscie dookola sa same pola, czesto z cebula:P w sasiedztwie bardzo bliskim domki popegieerowskie.

Gość Ritkapipka
Asiu ( ta od Kaśki) wielce nas raduje twoja mądrość życiowa lecz pretensje Kaska może mieć jedynie do TVN'u który właśnie tak ją pokazał , że nie wzdudziła sympatii POSTRONNYCH osób. Gdyby ludzie jej kibicowali te negatywne komentarze od jej eksów zginełyby w tłumie życzliwych wypowiedzi. Może i intencje były dobre lecz... mieszkanie spaprane a to jest program o urzadzaniu mieszkań. Uważam, że sam pomysł Kaśka miała dobry robiła chałupe pod siebie funkcjonalną gdzie można upchać szpargały o czym akurat niewielu uczestników myśli - mieć miszkanie jak z gazety to jedno a potem w nim mieszkać WYGODNIE to druga sprawa. Tyle, że wszystko było brzydkie :(

Gość opinia opuncja onufryna
Wstrętne było! Paskudne to mieszkanie, kuchnia mnie całkiem dobiła. Ale prawdą jest, że te mieszkania są dla 2, najwyżej 3 osób, a nie dla wielodzietnej rodziny! Wyobrażacie sobie normalny poranek, dzieci mają iść do szkoły, śniadanie i co? Z każdą pierdołą lecieć do salonu, bo tylko tam może zmieścić się stół, czy jeść na stojąco w kuchni, poupychani jak sardynki?! Beznadziejny ten program, w ogóle nie chodzi o żaden dom, tylko o mieszkanie, a właściwie mieszkanko, osiedle beznadziejne, a okna w kuchni wołają o pomstę do nieba! Niewypał!

Gość ZeuUus
Mieszkanie czy dom? – czy wielka rodzina się zmieści czy nie? – czy kuchnia jest do du,,py czy nie??? – ale mieszkanko warte kilkaset tysięcy, w 100%ach tak czy siak wykończone to szczerze mówiąc nawet jak bym miał w finale w stroju Borata zatańczyć taniec na rurze, to bym to zrobił i przytulił to mieszkanko i pewnie większość z was też:( Więc przestań onufryna walić takie farmazony że to mieszkanie to tragedia i mieszkać może w nim max 3 osoby.