Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
No a Januszek na to poszedł, bo facet po przejściach no i ma swoje lata i robotę trudno mu znaleźć (jeśli w ogóle szuka), a w programie może i miał troche hałasu i bajzelu ale pewnie TVN jakąś kasę na przeżycie dawał każdej rodzinie, wiec michee na 2 miechy miał za Free.

Gość gość
Byłam dziś w OBI, widziałam te zielone płytki od Państwa Rybińskich na takim pokazowym stoisku i powiem Wam, że to co Ci Państwo zrobili z nimi w tym programie, jak je wkomponowali i jakie dodatki do nich dobrali, w porownaniu z tym przykładowym w OBI powala na kolana. Remontuje właśnie swoją kuchnię i gdyby nie koszta to ściągnęłabym ich pomysł na to pomieszczenie. Ale ukradnę ten owoc, tylko zamiost limonki będzie jabłko. ^^

Gość Wszystko Wiedzaca
Ciekawa jestem kto z Was wie o tym,ze panstwo Rybinscy Mają WŁASNE dwupokojowe mieszkanie w jednej z droższych dzielnic Warszawy, dwa samochody, niezły sprzęt RTV w domu. Ona nigdy nie pracowała ( do czego przyznała się w programie ) bo nie musi. Rybiński dobrze zarabia to stać ją na siedzenie w domu. Poza tym dostają zasiłki na chore dziecko. Żyć nie umierać !!!!! O ile Bartek jest w miarę ok o tyle Katarzyna to strasznie zakłamana osoba, wredna i obgadująca każdego. Ona nie znosi krytyki, a w tv wydaje się taka spokojna i kochająca. Zapraszam do nas pod blok ...

Gość gość
I na kogo teraz Rybińscy zwalą z konkurencji negatywne wpisy na swój temat skoro dzieciata odpadła ? Bartek mówi o synu z czułością i to widać ale jakoś nie słyszałam wypowiedzi Kaśki do kamery o Krzysiu i zwykle opowiada o sobie i wielu obowiązkach. To skoro siedzi w domu to co ma niby za obowiązki poza praniem i gotowaniem obiadu, jak widać na filmie, że dzieciak sam chodzi. Nie jeden niewidomy żyje normalnie. A Rita piękną kuchnie zrobiła, a pomysł z doniczkami suuuper :)

Gość gość
Do tych co piszą ze Darek i Marlena to prosci ludzie,i inni też,lumpy itp Ciekawa jestem co wy sobą reprezentujecie,jakie wyksztalcenie i wygląd macie,jaka z was "elyta" ,jak się nie podoba to szukajcie sobie lokum w centrum Warszawy i kupcie,może waszymi sąsiadami będą wysoce uznani ludzie tacy jak Pikej Kukulski albo córka Wałęsy,która dostała 100 m2 apartament od tatusia, to sa jacys nadludzie pewnie dla was

Gość gość
mnie Dareczek rozśmiesza , ale nadmiar inferno mnie przytłacza.Jak położy w salonie to padnę.Rita poza gabinetem, ma jednostajny styl.Taki eklektyczno -teatralny.Trudny raczej do sprzątania i utrzymania.Zwłaszcza zasłonki w łazience i rama lustra to porażka.Ale bardzo ładnie balkon jej wyszedł.Para z chłopcem ,ładnie poprawnie i stonowanie.Ale d**y nie urywa.Pan z córką, mnie się podobała ta kuchnia, zwłaszcza stoliczek i krzesła, o dziwo fronty szafek się skomponowały ze ścianą z piaskowca.Program fajny, można podpatrzeć jakieś pomysły i triki do swoich mieszkań.

Gość gość
Rita z opowieścią o miłości z blokowiska gdy miała 15 lat mnie zaskoczyła,i w dodatku mówi ze jeszcze nie wiadomo co z tego będzie,czy przyjaźń czy coś innego,najpierw była z siostra a teraz jest z chłopakiem

Gość gość
Rybińska nigdy nie pracowała, bo od razu były dzieci, niby jak miałaby pracować mając chore dziecko? gdzie je zostawić? komu? to, że mają możliwości finansowe to bardzo dobrze, ale on pracę zawsze może stracić, a nie mają wtedy żadnego ratunku. Życzę im, żeby wygrali to mieszkanie, jedno z tych mieszkań wynajęli i mieli te 500zł dodatkowo miesięcznie, jeśli się uda wynająć w takiej dziurze podwarszawskiej komukolwiek.

Gość ale juz tu bylo pisane
ze Rybinscy nie maja 2 pokojowego mieszkania:O Ona nie pracuje, bo sie zajmuje chorym dzieckiem, a z zasilku w Polsce to raczej nie wyzyjesz zazdrosna babo:O I to, ze dzieciata odpadla nie wyklucza tego, ze dalej moze tu wypisywac na kogos skoro go nie lubi:P U niektorych to ciezko z mysleniem:D

Gość ja tam jestem za wdowcem
należy mu się szkoda mi go jakoś

gdyby tym Rybinskim tak dobrze sie wiodlo to dawno by sprzedali mieszkanie i kupili wieksze, bo po cholere sie cisnac w tej klitce co maja?:O ale zazdrosne debile w ogole nie mysla, zazdroscic komus kawalerki i chorego dziecka- ale to zalosne:O

Gość gość
Myślę ze uczestnicy podpisując umowę z programem maja zaznaczone ze wygrany ma tam mieszkać i nie wolno mu sprzedac np przez 5 lat,taki program gdzie dostajesz notarialnie za darmo zobowiązuje do dostosowania się do warunków,to nie tak gdy sama sobie kupisz mieszkanie Następnie chyba będą musieli zapłacić podatek od wygranej

a co do Rity wyjsnijcie mi jedna rzecz: w pierwszym odcinku mowi, ze sie spakowala i wyprowadzila od meza po czym czekala az on przyjdzie do niej, bo nie wazne gdzie, ale wazne, ze razem. Czy to znaczy, ze ona chciala z nim zyc w tym akademiku? W ogole jak to czekala na niego? Mi sie wydaje ze to jakas egzaltowana ksiezniczka co sie obrazila, spakowala wyszla i potem czekala az on sie zjawi i blagac o przebaczenie ja bedzie (pewnie obrazila sie o jakas glupote). A on jej papiery rozwodowe wyslal:D I dobrze chlop zrobil, bo kto normalny wychodzi z domu i potem czeka pol roku az druga osoba bedzie sie plaszczyc przed nim:O

ja pisalam o sprzedarzy mieszkania Rybinskich ktore maja zeby kupic wieksze, bo skoro tacy bogaci jak to ktos sugeruje to by tak zrobili:D A wygranego mieszkania to na pewno nie beda mogli sprzedac.

Gość gość
Widzieliście teraz Kasię w DDTVN? Jej relacje z chłopem nie istnieją. On usiadł na końcu kanapy, długo nic, potem jej 2 córki, ona i synek na kolanach. On nawet nie patrzył w stronę Kasi, jak ta jak zwykle p********a głupoty. Na koniec się odezwał z podziękowaniami a ta nawet mu nie dała mówić bo na jego jedno słowo było 5 jej. Nie wierzę, że oni są razem. Ściema.

Gość Ela88
A jeśli chodzi o Finał to wie ktoś kiedy on będzie? Bo robienie tego salonu chyba też podzielą na 2 tygodnie? Czyli finała za 3 tygodnie?

Gość i mówił
że na razie może nic mówić mówić ale al do zrozumienia że nabluzgałby internautom za to co piszą na temat jego rodziny

Gość gość
Oczywiście, że by nawciskał. Przecież internauci obnażyli ich kłamstwo co do "cudownej rodziny" jaką niby tworzą. Pewnie alkoholik liczył, że wtryni d**ę w nowe piękne mieszkanie...

Gość kurcze ale troszkę mi ich
szkoda że nie są dalej w programie jaka by ta kobita nie była daje radę 5 dzieci wszystkie zadbane

Gość gość
Taaaaaa zadbane zwłaszca niemowlę karmione cycem zatrutym nikotyną i jadem - cudowne dzieciństwo!

Gość gość
No dokładnie, zadbane to każde dziecko jest jak idzie w gości albo jest wystawione na widok całej polski. Tak jak alkoholik jest zawsze trzeźwy:(

Gość paliła papierosa w tym czasie
karmiła piersią w łazience zainstalowała jako jedyna wentylator chwaliła się tym z racji tego że dużo pali mówiła ale tam u niej musi śmierdzieć na fajki

Gość Goźć
A poza tym niech ona tak nie kreuje się na idealną matkę i kochającą kobietę, bo więcej tej czułości do Faceta to widziałam w tym ostatnim odcinku kiedy odpadła - jak się przytulała do Darka „Inferno” Glazurnika niż przez cały program do tego swojego Janusza:(

Gość gość
Podpisuję się pod tym co napisał goźć z 12.18! Nawet jak ogłaszali, że ona odpada to Kasiunia przytulała się do Darka i jego kobitki, a Janusz stał jak sierota obok. I co ona p******i o miłości do Janusza, żałosna dziecioróbka!

Gość gość
Zobaczcie filmik z dzisiejszego DDTVN ! Mowa ciała Janusza - delikatnie mówiąc odcina się od tej toksycznej rodzinki.

Gość gość
Zobaczcie filmik z dzisiejszego DDTVN ! Mowa ciała Janusza - delikatnie mówiąc odcina się od tej toksycznej rodzinki.

Gość ale wy jestescie zabawni
nawet jesli oni juz nie sa razem, nawet jesli on nie chce z nia byc czy ona z nim to przeciez o niczym nie swiadczy:D a juz na pewno nie o zaniedbywaniu dzieci. I przepraszam, ale co ma palenie papierosow do patologii? Znam wiele osob palacych na poziomie, a piersia mozna karmic i palic warunek jednak jest taki, ze nalezy odciagnac mleko badz odczekac. Ja podejrzewam, ze ona tego dziecka juz nie karmi tak czesto, bo to duze dziecko. Moja ciotka tak miala z kuzynem, ze jak byl wiekszy to karmila 2 razy na dobe i zawsze wtedy nie palila okreslony czas przed kamrmieniem. Moim wiec zdaniem przesadzacie. Co do tego jeszcze jej faceta to tak sie zastanawiam to najmlodsze to jego dziecko? W ogole to te dzieci sa z kilku ojcow, kazde z innym czy jak?

Gość ZmowaCenowa
No a propos samej Kasieńki, czy ktoś z was w ogóle wie co ona robi, czy gdzieś pracuje? Bo ten Janusz to sam mówił że szuka pracy, a ona?

Gość ale wy jestescie zabawni
mnie tez ciekawi czy ona pracuje i gdzie. Powiem szczerze, ze jak na niewyksztalcona kobiete, ktora rzekoma jest patologia i alkoholiczka to ona zachowuje sie wyjatkowo dobrze. Nie widac zeby byla jakos specjalnie glupia i taka wiesniarowata:D Dlatego ciekawi mnie gdzie ona pracuje. Mowila, ze jest stolarzem, ale ciekawe czy to prawda:P

Gość ZmowaCenowa
No z tyloma dzieciakami i to nie od jednego faceta to ja nie wątpię że ona „nie jest głupa”. Pewnie przeszła niezłą szkołę życia (moim zdaniem na własne życzenie) więc pewnie wie co i jak aby wyjść na swoje. Tylko moim zdaniem trochę w programie za bardzo próbowała kreować się na Wielką Matkę Polkę. A z tym jej Januszem to pewnie zaraz się okaże że jeszcze przed programem przysięgła mu że go nie opuści dopóki w pełni nie wyleczy się z alkoholizmu albo coś podobnego, a tak naprade to ma go daleko gdzieś i jest z nim tylko dal jakiejś Magicznej Zasady albo z litości.