Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co za kobieta?:/

Dziwne zachowanie sąsiadki////

Polecane posty

Gość no co za kobieta?:/

Przeprowadziłam się kilka miesięcy do bloku...Przez jakieś 2 tygodnie firanki u sąsiadów regularnie rozsuwały się i zasuwały, jak podjeżdżałam na parking i szłam do mieszkania, sąsiad podglądam mnie przez judasza, mieszając sobie herbatę przy drzwiach( słychać było odgłosy). Miesiąc temu rankiem wracałam do mieszkania, sąsiadka z II piętra, otworzyła drzwi i przymilnie chciała uzyskać ode mnie informację kim jestem, gdzie pracuję. Uprzejmie, ale stanowczo odmówiłam jej. Zła, trzasnęła drzwiami. Po tym widziałam ją - powiedziałam jej dzień dobry, bo dziwnym zbiegiem okoliczności wyszła na klatkę akurat w tym momencie, gdy ja podjechałam pod blok i szłam do mieszkania. Nie odpowiedziała. Przychodzą do mnie goście, odprowadzam ich, stoimy na parkingu, a ta kobieta stoi bezczelnie w oknie, uchyla firanki i gapi się. Ostatnio szłam na trening wieczorem, rozmawiała z jakąś kobietą na klatce, słyszał, że zbiegam ze schodów i wciągnęła tą kobietę ( oszołomioną jej zachowaniem)do mieszkania i z całej siły trzasnęła drzwiami. Śmieszy mnie jej zachowanie, obłuda i wścibskość. Dodam tylko tyle, że kobieta ma około 55 lat i jest blokową damą do towarzystwa( delikatnie pisząc).

Gość LolekBolekTrolek
To dobrze że sie z niej śmiejesz!. Chciałbym mieć taką sąsiadkę żeby móc ją jeszcze bardziej wkurwić ;D

Gość to mnie rozprasza
haha dobra beka. takich pań sa w Pl tysiace :D