Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
xxx352

Dziewczyna

Polecane posty

Witam Cztery miesiące temu poznałem na czacie dziewczynę w moim wieku, mieszkającą nawet w tym samym mieście co ja. Pisało nam się bardzo fajnie, więc wymeniliśmy sie numerami gg, potem też telefonów. W pierwszym okresie naszej znajomości widać było że jej zależy na naszej znajomości. Pisała do mnie cały czas smsy, chciała się spotkać też w realu. Ja jednak nie byłem zbyt przekonany do tej znajomości, bo mimo tego że dobrze nam się pisało, to bałem się spotkania z kimś kogo nigdy nie widziałem. Po trzech miesiącach pisania w końcu przekonała mnie, i spotkaliśmy się. Tak jak w wirtualnym świecie tak i w realu rozmawiało nam się świetnie. Przekonałem się już wtedy do tej znajomości, i okazało się że to jest to. Może nie tyle jej wygląd mnie zachwycił, ale to jaka ona jest...bo jest dla mnie wyjątkowa. Dalej pisaliśmy ze sobą i spotkaliśmy się już kilka razy. Zakochałem się w niej, i chciałbym jej to powiedzieć, jednak w ostatnim czasie wydaje mi się jakby jej przestało zależeć. Jak myślicie? Jak sprawdzić czy jej zależy na tej znajomości? Mam zapytać się jej wprost? Czy przestała sie starać, gdyż nie widzi takiej potrzeby bo ja tak jakby przejąłem inicjatywe? Proszę o jakieś rady. Z góry dzięki za pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować