Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfg

czy 32-letni facet moze zainteresowac sie 25-latka?

Polecane posty

Gość taka_prawda
tak

Gość młoda piękna głupia....
ja mam 21 i mam chłopaka wieku 32 lat ;)

Gość jakie pytanie ...,ll
jasne że w każdym wieku facet może zainteresować się 25 latką 35 latką też jeśli jest super laseczką zadbaną czarującą ujmującą ....

Gość gfbfrdegfg
kobiety to mają dobrze nie wiedzą co to samotność spokojnie 16 latka u takiego ma szansę. a młode chłopaki są samotni a z samotności piją bo wszystkie dziewczyny w około ich wieku mają o co najmniej 10 lat starszych facetów :(

Gość Anka z Koszalina
Teraz chyba jest moda na związki z różnicą wieku 8-10 lat bo latem nad morzem pełno jest takich par.

Gość tadełusze
tylko nie licz na to ze cie pojedzie za darmo i to w anusa :classic_cool:🖐️

Gość Taczka
Odczep sie od niej staruchu.

Gość cvvbmnbxcvbnbnv
kobiety to sa jednak głupie cipy hahahaha

no pewnie :) W tym wieku taka różnica nie jest już aż tak ważna. W sumie nie to się liczy, a kobiety często lubią jeżeli mężczyzna jest ciut starszy. Także jeśli chodzi o mnie, to daję zielone światło :) Powodzenia!

Gość nawet 60-paro latek
może zainteresować się 25 latką :P

Gość Heniu
A co Anka z Koszalina, o wiek ich pytasz? :) Niestety jak cofnę się ponad 20 lat do czasów szkolnych to pamiętam, że kiedyś 15 - 16 latki wyglądały jak dzieci bardziej - słodkie buźki itp. A jak któraś miała chłopaka to cała szkoła plotkowała o tym ;) A dzisiaj? Jak widzę te ryła niektórych lasek to tylko po ubiorze i zachowaniu można poznać, że maks 16 lat. Ubrałbyś taką ładnie i posadził np. w banku to nikt by się nie zorientował. Dzisiejsze nastolatki ro raczej młodej kobiety niż dzieci więc szukają młodych facetów. A te starsze szukają jeszcze starszych i tak to wygląda - ta 19 latka z Sopotu co zaginęła spotykała się z takimi w okolicy 30 właśnie. I dzisiaj kontakty są łatwiejsze niż kiedykolwiek - są portale i kluby. I nie ma co się krzywić - to od ludzi wszystko zależy, może za 100 lat modne będą związki, gdzie to kobiety są starsze? Ciągłe marudzenie na temat różnic wieku w związkach jest bez sensu moim zdaniem, to jazda na stereotypach.

Gość dsfg
ja sie wciaz czuje jak dziecko, studiuje jeszcze-w tym roku koncze, mieszkam z rodzicami i taki 32-letni facet, ktory juz jest smaodzielny od ladnych kilku lat wydaje mi sie, ze nie jest zaineresowany studentka, ktora nic jeszcze nie ma, jest dzieckiem, anie konbieta, ktora moze przedstawic rodzinie, znajomym. chcialabym sie mylic:)

Gość gość
a czemu nie? dojrzały ogier po trzydziestce i młoda suczka dwudziecha piona - on jest jurny, ona kotna narodzi mu jeszcze sporo bachorów

Gość gość
kotusiu ja zawsze jestem chętna na twoje propozycje możemy się umowić chętnie się z Tobą spotkam bo uwielbaim zdecydowanych facetów uwazam, że taki jesteś i możemy się spotkać na... ty już wiesz nas co odpisz kotku twoja sunia:*

Gość gość
znam pary z taka roznica, zarowno starsze dziewczyny jak i chlopakow, wiec da sie:) po studiach roznice wyrownuja sie:)

Gość gość
Ja mam 17 lat i mam chłopaka w tym wieku i jest nam naprawdę dobrze. Seks głównie analny bo chce być dziewicą do ślubu i być czystą jak stanę przed Bogiem.