Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loookrecjaaaaaaaaa.

wlókniak w piersi -pytanie o zabieg

Polecane posty

Gość loookrecjaaaaaaaaa.

hej mam włókniaczka w piersi ktorego we wtorek idę usunąc...(cale 9 mm,tuz pod sutkiem.) a chirurgiem jest męzczyzna...a ja mam takie małe piersi i starsznie się wstydzę rozebrac :( pytanie brzmi- czy musze lezec toples na tym stole??? czy mogę np.miec bluzeczkę z dekoltem i odslonic tylko jedną pierś???? czy to bedzie wiesniactwo? :D

Gość ksoakaok
Tak, to będzie wieśniactwo:O

Gość kuuujeer
przeciez ten lekarz widzial juz setki par piersi i nie tylko. Co myslisz, ze one bedzie je ocenial? Zrobi swoje, dziękuje i następny proszę.

Gość loookrecjaaaaaaaaa.
czyli co...jak usiadę na tym stole i odchylę bluzkę z dekoltem....to mnie wysmieje??? :( naprawdę powinnam byc toples? :O

Gość kuuujeer
przeciez on Ci powie co masz zrobic, czy isc za parawan zdjąć górę. możliwe, że założy Ci cos jakby ślinika u denstysty z otworem na tego włókniaka.

Gość fhjds
musisz ściągnąć biżuterię i stanik oczywiście też, skoro zobaczY jedną pierś to czemu miałby nie widzieć drugiej? musisz odsłonić wszstko oni pewien obszar wokół włókniaka smarują płynem odkażajacym

Gość loookrecjaaaaaaaaa.
nie nosze bizuterii... mam uraz- jak mnie oblesny gosc wymacał podczas robienia usg...:( jedną reką jezdzil kulka,a drugą reką macał drugą piers...Facet ma z 90 lat i sapał przy tym!!! bleeeee dlatego wolałabym isc na zabieg w koszulce i tylko odchylic to 9 mm :)