Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkhfsdhjhg

Boicie się przyszłości?

Polecane posty

Gość lkhfsdhjhg

Praca nędzna a później emerytury głodowe a najgorzej mają stare panny i starzy kawalerowie, sami, coraz mniej osób wkolo nich, znikąd pomocy...chcieliście rewolucji seksualnej, śmialiście się z tradycyjnego modelu rodziny to teraz zbierzecie żniwo

Gość byla bila kula
To juz lepiej męczyć sie z mężem nieudacznikiem? Pajacem?

Gość hm..ja wolę już starą być pann
wole być starą panną niż z mężem psychopatą lub nieudacznikiem ..... ale oczywiście być samotnym to też nie zawsze wesoło ...;/

Gość skąd takie założenie
że maż będzie nieudacznik i pajac? mass media ci to wtłoczyły to glowy, ciagle tylko podają przykłady jakiejs patologii, normalne rodziny, sukces i szczęście hieny dziennikarskie omijają i takie jak ty mają wrażenie że każdy facet to sk..wiel a faceci mają wrażenie że każda dziewczyna to k..........TO JEST PROPAGANDA, tak samo jak z księzy robi sie pedofilów, nic innego już nie slychać tylko o aferach pedofilskich a jak Roman Polański zostal aresztowany to Wyborcza broniła tego typa jak lew i Sikorski tak samo. Zostaniesz sama, bez dzieci i zgnijesz w przytułku albo na ulicy

Jestem świadom że umrę, ale nie przeraża mnie to. To jedyna sprawiedliwość czy ma się setki milionów czy 5zł w kieszeni wszyscy zdychamy równo :classic_cool: Cieszmy się więc codziennością porankiem z kawą, czekoladą, pocałunkami, seksem :D

Gość spoko maroko
wystarczy być w miarę pracowitym i jaklś do czegoś się dojdzie. tylko trzeba robić swoje, nie oglądać za dużo tv i nie brać sobie za bardzo do głowy wszystkiego, czym nas straszą. a kobiety zycia nie szukać w necie , ani po dyskotekach czy knajpach. faceta tak samo.

Gość 5 jezykow za taka
tak, boje sie przyszlosci. mam 33 lata i wiem, ze to chyba osttani dzwonek by wyjechac z tego kraju, ktory jest przeciwny szaremu obywatelowi jak kraje afrykanskie, ale jestem tchorzem i trzymam sie tego co jest. ZUS i ten pozal sie boze RZad to zlodzieje, wiem, ze tu nie ma zadnej przyszlosci, a liczenie na emeryture to kpina i skonczona naiwnosc :( mam czas do konca roku, do wtedy mam umowe o prace, jezeli mi nie przedluza, to bede namawiac meza na wyjazd, przynajmniej bedzie to kop by zmienic swoja przyszlosc na ...jakakolwiek przyszlosc :(