Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomocnadlon22

Czy jest szansa że sie zejdziemy? Zerwalam z moim ukochanym z powodu priorytetów

Polecane posty

Mieliśmy różne priorytety w życiu , on stawiał na kariere rodzine chciał załozyć pozno bardzo niby mnie kochala ale jestesmy ze soba juz chwile czasu długa a on byl niezdecydowany co do naszego wspólnego zycia , rodzine chce zakłądac za jakies 8 -9 lat dla mnie to za pozno bo chce miec dziecko przeciez tak do 30 i zerwalam z nim . Dałam mu czas 3 miesiace na zastanowienie i sie okreslil co do nas , czy jestem kobieta jego zycia , czy jest gotowy ze tak powiem na szybsze ustatkowanie się .Napisalam mu tak : Ja 21:42:47 Dobrze wiec zeby nie przedluzac , w razie gdybysmy sie juz wiecej ze tak powiem nie spotkali w zyciu to zycze ci aby tobie sie ułożyło żebyś spełnił swoje cele ktore sobie wytyczyłeś i poprostu byl szczesliwy i pamietal ze człowiek uczy sie na błedach i porazki sa ale zeby sie tak niby nie przejmowac bo trzeba isc do przodu;p Pamietaj o tym 800 21:43:26 ja tez chce ci podziekowac za spedzony wspolnie czas za wszystko co sie nauczylem od ciebie i wszystkie mile chcwile :*

Ja 21:31:19 Wiem i ja ciebie tez nie chce zbyt duzo dla mnie znaczysz ale nie mozemy tak w nieskonczonosc niewiedziec co i jak trzeba albo ten woz albo tamten bo tak na dluzsza mete sie nie da albo sie kocha mocno i chce byc dokonca z kims albo sie nie kocha lub to na piasku jest a jak wiatr zawieje to fiu bdziu i po domie xd Ja 21:32:41 To taka przenosnia akurat no ale cos tam ma do zycia wspolnego . w kazdym badz kończac dziekuje ci za ta prace i w obecnej sytuacji glupio sie czuje z tego powodu bo jednak troche czasu poswieciles dlatego tez bardzo cie prosze podaj mi nr konta i cene to ja ci przeleje naleznosc :)) Bo ze tak powiem nie lubie miec dlugow a poki co nie jestesmy juz ze soba :) Marcin 21:33:38 tym sie nie przejmoj, tylko po prostu dotrzymaj obietnicy nauki worda Marcin21:33:46 bo ona jest zawsze potrzeny:)