Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

łzy mi lecą z oczu :(

Polecane posty

jeszcze chyba tak nie miałam,żeby od siedzenia przed kompem płakać :O w dodatku jutro mam zajęcia! a wszyscy mają weekend już ;( :( :😭 :(

dziekuje kochani :D łzy mi lecą nie z nastroju,ale raczej zmęczenia, wysuszenia... fajny nick? :P Jesteś tu nowy Eros? :classic_cool: mam jeszcze nick Panicz Kawka :classic_cool: i paniczka.wka :classic_cool: oraz wiele innych spod których gadam sama ze sobą 😭 prawictwo chłopa mi nie brakuje :D i jeszcze długo chyba nie bedzie brakowało :P zaraz sobie przemyje oczy octem

czyli,że zapomniałam mrugać i przez to wyschły? ostatnio zapomniałam oddychać i nagle się dławiłam/dusiłam :( coraz gorzej ze mną, Mama radzi mi kupić sztuczne łzy :D pójdę do apteki i "poproszę sztuczne łzy" :D :)

już dawno mi życzyłeś i co? :( kiepsko to robisz :O coś tu miałam napisać, ale zapomniałam i rozbolała mnie żyłka na lewej dłoni :(

Znowu szczypanie oczu, a przed kompem dopiero 2 godziny :( i to akurat teraz gdy musze pisać prace na kompie ;( boję się,że oślepnę albo bede musiala nosic okulary/soczewki :(

Gość gość
na takie problemy to Pani polecam suplent diety, a na powaznie słowo bardzo fajna sprawa zawiera witaminy A, C, E minerały i luteinę. Mi bardzo pomogło na oczne probelmy. Vitrum vision cena spoko 6o tabletek 30 pln jedną dziennie trzeba łykać.