Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iseree

wiem ze my nie dzieli sie przez trzy...

Polecane posty

Gość Iseree

wiem, ze kazdy z nas ma problemy, lecz niekazdy kogos, zeby sie z nimi podzielic dzis mija dokladnie rok, odkad zostalam sie z ex. bylismy w siebie zapatrzeni, a poszlo o bzdure - mala pierdole, ktora niedopilnowana potrafi pokonac najsilniejszych zawodnikow. Niedlugo po zerwaniu on chcial wrocic, ale ja - ja i moja nieokielznana, zalosna duma - nie pozwolila mi na wyciagniecie reki i przeklniecie honoru czas leczy rany, a te - kiedy zagojone - przypominaja nam o tych lepszych momentach, ktore w momentach slabosci popychaja nas do odkrywania siebie. Po pol roku napisalam mu, ze za nim tesknie i zaluje, On powiedzial ze jest mu przykro, ale on juz ma dziewczyne i nie zostawi jej. Szanuje go i jego nowy zwiazek, dlatego nie mam zamiaru mieszac w jego zyciu (bo sama nie chcialabym by ktos macil w moim) ale cos nie daje mi spokoju... nie ma dnia zebym o nim nie myslala, a kiedy zapominam on sie sporadycznie odzywa zeby dowiedziec sie co u mnie. Kiedy zaproponowalam mu spotkanie odmowil, bo WIEM, iz nie ufa sobie na tyle, by sie ze mna spotkac (od rozstania nie spotkalismy sie ani razu). Pare razy pijany napisal do mnie czy nadal o nim mysle, czy nadal za nim tesknie a kiedy odpisuje mowiac, ze najwyrazniej on teskni skoro mysli mowi iz tylko upewnia sie, ze jestem szczesliwa. Nie rozumiem takiego zachowania, ale serce podpowiada mi, iz on mnie nadal kocha... znam go na wylot, potrafie czytac z jego oczu jak z pamietnika, dlatego wiem ze keidy mowil ''kocham'' naprawde mowil to sercem i dusza nie wiem czy ktokolwiek z was byl kiedys w podobnej sytuacji ale ja jestem zbita z tropu i mam wrazenie, ze przez ostatni rok czolgalam sie po ziemi skulona, zamiast z duma patrzec przed siebie. Piecz popelnionych bledow i zalu do samej siebie ciagnie sie za mna jak cien w upalny dzien, nie dajac mi w nocy spac. Nie wiem co robic i jak go odzyskac, albo jak pozbyc sie zalu, ktory nosze w sercu jak brzemie

Gość wiesz ale chcesz
glupia jestes. to ze pyta to moze z uwagi na to co was laczylo, facet ma do ciebie szacunek i nie jest swinia. chcialabys zeby cie kochał ale tak pewnie nie ejst, skoro ma dziewczyne to nie mac, nie mysl, zapomnij