Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi999

BĄDŹ PIĘKNA DO LATA - START OD DZIŚ - ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość megi999

nie ma co sie oszukiwac , za 2 miesiace lato i kazda z nas chce dobrze wygladac zarówno w szortach jak i sukience, po zime wrzucamy kg a teraz czas dolozyc ciut od siebie by byc piekna w lato :) ja zaczynam od teraz. moje przygody z odchudzaniem ciagna sie latami, regularnie co trzy lata mam taki wzrost ale potem i spadek , na chwile obecna mam na wadze 61 kg i musze cos z tym zrobic mam na to 2 miesiace.. na urlop chce zgubic te sadełko. zawsze waga była 55 57 takze duzo nie mam, kto chciałbys ie dołaczyc zapraszam !!:)\\ wspolnie cos wymyslimy, ja chciałabym ie potrzymac moze 1200 kcal :) od tygodnia pije 1,5 l wody dziennie i uwierzcie zgubilam juz kg :)

Gość szczupla na lato
choc dolacz do nas na moja ameryknska dieta dla nastolatki zalozycielka ameryka:*:*:) jak chesz kazdy jest mile widziany. trzymam kciuki ja tez walcze z kg

ja chetnie się dołaczę wzrost 167 cm waga 62 kg chciałabym 57 narazie do lata walcze

Gość Olcia Dubicka
Ty to sobie masz dobrze, tylko 6 kilogramów do zrzucenia. U mnie jest trochę ciężej celem 27 kilogramów. Co prawda już schudłam 18 kilogramów w ciągu 2 miesięcy ale te na końcu są najgorsze bo już by się chciało mieć tą wspaniałą sylwetkę ;) Ale jestem pewna że do lata dam radę ;) 1200 kalorii to jak dla mnie to za mało, ja poszłam na łatwiznę zaczęłam brać tabletki Forever Slim, poleciła mi je kobieta której opiekuję się dziećmi a że schudła na nich to czemu by nie spróbować, nawet dostałam od niej jedno opakowanie w prezencie ;), dalej kupowałam na allegro. Do tego zmiana nawyków na zdrową żywność nisko przetworzoną ;) Na samej zmianie nawyków żywieniowych nie udawało mi się tak schudnąć jak teraz ;)

Gość megi900
Hej dziewczynki!???

Gość szczupla na lato
czesc jak ci idzie