Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninka 1607

POMOCY______BOLI____ DORADZCIE COS

Polecane posty

Gość Ninka 1607

Witam wszystkich. mam problem... i z groy przepraszam,ze bede opisywala miejsca intymne ale to wlasnie o nie sie rozchodzi. otoz... spedzilam upojny weekend z chlopakiem niestety teraz mam tego slutki... tam na dole jestem cala opuchnieta (nie mowicie ze za duzo uprawialam seksu bo zawsze tyle samo)... wargi sromowe i pochwa sa nabrzmiale. nawet siedzac boli. dodam moze, ze byly to dni plodne.... w sumie od wtorku ( z tego co pokazuje kalendarzyk intymny).nie wiem dlaczego tak sie stalo i szukam tu ratunku, moze ktorejs z Was przytrafila sie taka sytuacja? czym to moze byc spowodowane

Gość zaraziłas się czymś i masz
pierwsze objawy. jak najszybciej zapisz się do gina,musisz się zbadać i wziąć leki.

Gość Ninka 1607
Na 100% niczym sie nie zarazilam. mam stalego partnera (oboje jestesmy wierni). wszystkie badania mamy aktualne i napewno zadne z nas nie jest na nic chore

Gość gjhfhfyf
mialam to samo,strasznie spuchly mi wargi,byly nabrzmiale,nie moglam chodzic o siedzeniu nawet nie wspomne.Samo zeszlo po kilku dniach.Mysle ze mnie tam przewialo bo dwa dni wczesniej bylismy na wycieczce na motorze i bardzo wtedy zmarlam

Gość gjhfhfyf
tzn zmarzlam*

Gość Ninka 1607
Jest tu jakas dziewczynka, ktorej tez sie taka sytuacja przytrafila???

Gość fajnie, że miesz...
zaaplikuj Tantum rose ze 2-3dni jak nie pomoże to do gina.

Gość Ninka 1607
gjhfhfyf wlasnie w tym problem, ze nigdzie nie bylam i nie moglam znarznac :(

Gość Ninka 1607
Moze to z powodu duzej ilosci .... . a moze to owulacja? czytalam gdzies, ze podczas owu wszystko jest nabrzmiale.

Gość fajnie, że miesz...
myślę, że to duzo sexu. Jak mój mąż wraca z delegacji po 6tyg to tez nadrabiamy zaległości =długi stan nieużywania i w efekcie i mnie bili i jego ;-)

Gość fajnie, że miesz...
+ miało być i boli a nie bili :-)

Gość Ninka 1607
sadzicie, ze to moze byc owu?

Gość Ninka 1607
fajnie, że miesz... :) mozliwe, ze bylo troszke za duzo ale co zrobic jak sie jest we dwoje w domu ;) nie spojrzelismy na kalendarzyk a jak pisalam wczesniej byly to dni plodne, moze cos z tego sie wykluje... musze poczekac z 2 tyg i zrobic test

Gość sadzę, że było za dużo i za
ostro, to że do tej pory robiliście to samo i nic nie było to nie znaczy, że za każdym razem tak będzie, pooszczędzaj się przez kilka dni a powinno samo przejść, jakbyś obtarła palec u dłoni albo stopę też by bolało

Gość Nala12321
Kobieto nikt ci nie napisał, że to może być ciąża. Po za tym odczuwać objawy ciąży 2 dni po stosunku to chyba za mało!!!Do zapłodnienia dochodzi tydzień po seksie więc nawet gdybyś zaszła to organizm jeszcze by o tym nie wiedział.

Gość Ninka 1607
Przeciez ja nie napisalam, ze to ciaza... ale moge sie tez tego spodziewac stad tez napisalam, ze za jakis czas musze zrobic test.

Gość Nala12321
no SPODZIEWAĆ się możesz ze względu na dni płodne, ale napewno nie te objawy.

Gość Ninko 1609
ty głupia kurwo ruchałas się to cie boli zebys dostała raka cipy

Gość Ninka 1607
Wiem, ze to nie sa objawy ciazy. ostatnia moja ciaze poronilam w 12 tyg. pamietam, ze implantacja nastapila na 1000% z 23-24 grudnia. nad ranem obudzilam sie z bolem brzucha. myslalam, ze to zapalenie pecherza. kilka godzin spedzilam w toalecie. ale samo przeszlo. po tygodniu zrobilam test... bylo to w sylwestra. pamietam, ze po minucie pokazaly sie dwie druge krechy. skoro cylke mam juz regularne (po zabiegu wszystko sie unormowalo) to test moge zrobic ok 10 maja

Gość Ninka 1607
dzekuje, ze mnie okraziles/las ale osoba lekkich obyczajow nie jestem. dziekuje rowniez za zyczenie mi choroby ale pamietaj "nie zycz drugiemu co Tobie nie mile"