Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

bolące wargi sromowe w ciąży

Polecane posty

od wczoraj bolą mnie z jednej strony wargi sromowe, są jakby powiększone, napuchnięte i bolące - nie mam pojęcia, o czym to może świadczyć. czy zdarzyło Wam się coś podobnego w ciąży? zastanawiam się, czy jeszcze poczekać, czy od razu umawiać się do lekarza?

Gość Ninka 1607
czesc. a powiedz mi prosze w ktorym tygodniu jestes?

Gość Sally, a uprawiałaś
seks, czy to tak ni z tego ni z owego ?

Gość nilla20
też mnie bolały pod koniec ciąży.

ni z tego ni z owego. seksu nie było od miesięcy, bo lekarz powiedział, że mam jakiegoś polipa i jak się będziemy seksić to będzie krwawić, więc zabronił.

Gość mnbvcfghjk
najprawdopodobniej masz zylaki warg sromowych spowodowane uciskiem dziecka ,boli jak diabli ,ale schodzi zaraz po porodzie,mialam w dwoch ciazach.zaobserwuj czy sie cofa jak sie polozysz ,jesli tak to to sa zylaki.zglos lekarzowi bo to zawsze trzeba zglosic, a czasem na fotelu nie widac bo sie wlasnie cofaja jak zmienisz pozycje.

mi w ciazy wargi s. strasznie napuchly, tez mnie bolaly ale uropdzila i wszystko zeszlo na drugi dzien, wydaje mi sie ze to woda sie w organizmie zatrzymuje

dzięki za odpowiedzi. poczytałam trochę i objawy rzeczywiście pasują do żylaków. zwłaszcza, że pojawiły się po bardzo gorącym weekendzie spędzonym prawie całkowicie w pozycji siedzącej (zjazd w szkole). oby przeszło jak najszybciej.

samo nie przejdzie niestety Powiedź lekarzowi na najbliższej wizycie Ja na to dostałam cyclo 3 fort w tab. Ale przestało dopiero dokuczać po porodzie.

Gość rena tka.
Mam podobnie i okazalo sie ze zrobil mi sie tam zylak i stad ren bol i opuchlizna alegin twierdzi ze nie ma sie co marteic