Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarkan32

Kobiety w Polsce nie lubią się seksić na boku, dlaczego?

Polecane posty

Gość tarkan32

Kilka lat mieszkałem za granicą, w Niemczech i Anglii, i tam miałem kilka, kilkanaście kochanek, żadnej nie przeszkadzało to, że jestem żonaty. A teraz wróciłem do Polski i co, tutaj kobiety są jakieś staroświeckie i szukają tylko trwałych związków, co jest? Trzeba chyba znów emigrować.

Gość ja juz kochanka mam
taa staroświeckie, hm poszukaj sobie modnej !

Gość tarkan32
Normalnie szok, tam w ogóle nie musiałem szukać, a podobno w Polsce na jednego faceta przypadają dwie kobiety, tym bardziej to dziwne?

Gość hjngbfvdcs
Bo tu kobiety znają swoją wartość :classic_cool: Niemki są brzydkie więc miałeś powodzenie.

Gość fh
tarkan32,bo w Polsce kobiety mają uczucia do ...Twej kasy. Zapłać którejś albo kup jakiś souvenir to zobaczysz,że z chętnymi nie będziesz potrafił się poradzić.

Gość byles smieciem dla nich
do tarkana BO BYLES dla nich smieciem zabawka..NIE TRAKTOWALY CIE POWAZNIE;) zabawily sie i ciao bamino;) spadaj

Gość esfgweui
Nie chce mi się pisać na ten temat. Znam przystojnych i bogatych i fajnych Belgów oraz Francuzów , którzy chcą sie żenić tylko z kobietami ze wschodu bo są szczupłe, piękne i pokorne oraz uczciwe.

Gość tarkan32
hjngbfvdcs, Niemki dzielą się na brzydkie i super lasencje. Tych drugich jest znacznie mniej, to racja, ale jednak są. Mnie nie interesują brzydkie, nie popycham byle czego :)

Gość A TY TAKI PIEKNY ?idealny?
?