Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie

kochałam się bez gumki 2 razy pod rząd czy ciążą wchodzi w grę jeśli...

Polecane posty

Gość dyskretnie

zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne 4 dni temu więc jeszcze nie jestem zabezpieczona . ostatnio kochałam sie z chłopakiem 2 razy z przerwą ok 30 min wytrysk był na zewnątrz ale ten drugi raz był bez prezerwatywy czy jest ryzyko że po 30 minutach od jednego współżycia po wytarciu członka kochałam się znowu bez gumek zajście w ciąże jest jakieś? nie to żebym była zielona w tych sprawach ale jakoś wolę spytać czy jest to bardzo możliwe

sama sobie odpowiedz na te pytanie skoro zaczęłaś brać 4 dni temu, od pierwszego dnia "okresu" i SAMA piszeszże nie jesteś jeszcze zabezpieczona i uprawialas seks bez dodatkowych zabezpieczeń.....

Gość Jejku dziewczyno
Jejku dziewczyno.Ja nie wiem ty jesteś taka głupia,czy tylko udajesz? Przecież skoro bzykałaś się bez gumki,to bardzo prawdopodobne że będzięsz w ciąży.No chyba,że jakimś cudem miałaś dni nieplodne.

Gość dyskretnie
no tak ale mi chodzi czy istnieje duża szansa że w ten sposób zajdę czy jednak nie

Gość hg ,hj
jaka szansa? a skad mamy wiedziec, wiesz chociaz czy mialas dni plodne? mysle ze jest szansa, wytarcie penisa to zadne zabezpieczenie, byl przeciez caly w plemnikach, chyba ze go wygotowaliscie przed uzyciem w co watpie;)

Gość dyskretnie
hehe nie nie wygotowaliśmy chociaż to jużjest jakiś pomysł na nowy rodzaj antykoncepcji