Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a Ty czego nie lubisz?

Nie znoszę jak mój facet...

Polecane posty

nie odpisuje mi na sms-y, a do mnie ma pretensję o to, że nie odbieram jego telefonów :-o nie znoszę jak zaczyna adorować inne kobiety i pochłania się w tym w 100%.

Gość esfgweui
Ja nienawidzę jak cała dłonią pociera mi czubki sutków, albo jak je zasysa ustami i przekręca palcami jak pokrętło od miksera. Okropność. Często o tym zapomona, albo udaje że zapomniał. Trudno stwierdzić.

Gość esfgweui
I jeszcze nie znoszę jak udaje że mnie słucha. Nie jestem typem który pieprzy głupoty i nie mam ochoty pokutować za głupotę jego byłej piękności.

Oooo, ja też nie znoszę tego jak udaje, że mnie słucha, a ostatnio zauważyłam, że robi to często. Fakt że zrobiłam się markotna i zrzędliwa, ale mam swoje powody, jak robiłby jak należy to nie gadałabym.

o kurde! pokrętło od miksera! uśmiałam się do łez. faceci chyba myslą że takie wykręcanie sutków ma nam dać nieziemską rozkosz a tak na prawdę zbyt brutalne traktowanie sprawia ból...dla uzmysłowienia temu samcowi, czym jest dla Ciebie wyręcanie sutków wykręć jego jajka w trakcie gry wstępnej. Ciekawe czy mu się spodoba :D

Gość ale jajajajajajajajaja
Ja nienawidzę jak cała dłonią pociera mi czubki sutków matko ja tez tego nie cierrrrrpie