Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asekfdauab

urodze majac 16 la t rodzice zabiora mi dziecko?

Polecane posty

Gość asekfdauab

Rodze za 3 miesiace a rodzice juz wybieraja imie dla mojego synka, lozko i ubranka :-/ zaluje ze im powiedizialam o ciazy. W koncu to moje dziecko a nie ich

Gość Terminuje
Lepiej niech ci je rodzice zabiora a nie wyladuje w smietniku.

Gość asekfdauab
Dobrze poszly mi egzaminy, chcialabym isc do liceum i zajmowac sie dzieckiem a oni powiedzieli, ze mam wyjechac do liceum do inego miasta a oni beda sie zajmowac dzieckiem zebym ja nie mogla

Gość asekfdauab
W smietniku? Zartujesz chyba. To moje upragnione dziecko.nie wpadka. Rodzice mi zazdroszcza bo tez ie starali o nowe dziecko i nie wyszlo im.

Gość a skąd wiesz
że Ci dobrze poszły egzaminy?? wyników jeszcze nie masz. to gdybać sobie możesz

Gość siedembab
całkiem możliwe ze tak będzie... najlepiej udaj sie do adwokata lub do mopsu tam podpowiedzą Tobie co robić

Gość ciąża jest powyżej
tak tak, w wieku lat 16 to ciaża planowana , świadoma i chciana, dziecko zastanów sie nad sobą

Gość asekfdauab
dziecko? :D wiesz co, mądrzysz sie a pewnie masz 20 pare lat i jestes wiekszym dzieckiem niz ja - mam 2 rodzenstwa - brat 21 lat i siostra 25 lat, oboje nie maja nikogo, nie planują dzieci, nie pracują, studiują wiecznie, są niedojrzali tylko imprezują, ja od zawsze dbałam o dom, od 12 roku życia uczyłam się gotować, sprzątam gdy tyllko widze brud, balagan, mam swietny kontakt z dziecmi, brakowało mi młodszego rodzeństwa, moi rodzice uważają mnie za najlepszą z 3 rodzeństwa, rodzeństwo to obiboki, ani rodzin nie zakladaja ani kariery nie robia. A ja chcę wszystko naraz, żyje się raz, chcę mieć dziecko, uczyć się...rozwijać i jednocześnie wychowywać maleństwo, będzie dumny ze swojej mamusi.

Gość asekfdauab
Egzaminy wiem,że dobrze mi poszły,ponieważ pamiętam odpowiedzi jak zaznaczałam. Uczyłam się pilnie przez całe trzy lata. Gdy koleżanki próbowały alkoholu, narkotyków i papierosów, chodziły na szalone imprezy ja w piątki, soboty i niedziele powtarzałam materiał...Śmieszy mnie poziom egzaminu oraz narzekania kolegów, co mówią iż było za trudne! Angielski, bardzo lubię, polski też, matematyka się przydaje, a biologię,chemię fizykę i historię wystarczy poczytać, zrozumieć.

Gość ola wio
jak tak czytam to się nie dziwię tym rodzicom...

Gość ciaża jest powyżej
dziecko, ja mam lat 30, pracę, męza dom, dziecko i poukladane życie, więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstami że jestem niedojrzała, bo wieku lat 16 nie zrobiłam rodzicom niespodzianki takiej, jak ty- z pewnością bardzo sa dumni, że córeczka z brzuchem chodzi. Co jesteś w stanie zapewnic temu dziecku??? utrzymujesz sie sama, jesteś w stanie zarobić na jego potrzeby, opłacic mieszkanie i rachunki? nie bądz śmieszna

Gość hahaha niezłe rozumiem
że zarabiasz tyle, że doskonale sobie poradzisz z utrzymaniem dziecka i siebie :D Bo tatuś jak rozumiem już dawno zapomniał, że się z toba przespał i dzieciaka zrobił, albo jest w twoim wieku i woli z kumplami na piwko polecieć

Gość nastolatka18
dasz sobie rade z pomoca rodzicow.. mam kilka kolezanek ktore w tym wieku urodzily i daja rade..pokonczyły szkoły a dziecko odchowane.. rodzice MUSZĄ dziecko wziąć pod opiekę.. Bo jestes niepelnoletnia... w innym wypadku dziecko byloby oddane do domu dziecka.. Po 18 Ty przejmujesz prawa do dzieciatka. Zycze Ci duzo zdrowia!;)

Gość stull
Docenisz starania rodziców jak juz się dziecko urodzi, jeszcze będziesz ich prosiła, żeby zajęli się dzieckiem zebyś mogła odpocząć, wyskoczyć z kolezankami, poczuć sie jak nastolatka. Twoje wyobrażenia o zajmowaniu się dzieckiem i obowiązkach z nim związanych a rzeczywistość to zupełnie inne sprawy.