Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaila matka

PO POBIERANIU KRWI!!!! ???

Polecane posty

Gość kaila matka

czy kogos bolala reka przez kilka dni?? mnie dzisiaj boli 4ty dzien, koles pobrakl wiecej krwi na testy typu nerki, watroba, zelazo itp i reka boli powyzej lokcia i czasami w nadgarstlu :/ dzisiaj dop wyszedl lekki zolty siniaczek slabo widoczny...

Gość PsychologZPowołania
Ja oddaję jedynie regulaminowa ilosc i nie mialem z tym problemow. Lekarz nie powinien pobrac wiecej krwi. Jest to niebezpieczne dla Twojego zdrowia. Test krwi to max 20 ml. Z tego co mi opsujesz wynika jak okolo 200 ml. To podejrzana sprawa . Skonsultuj sie niezwlocznie z lekarzem. Morfologie zreszta robi sie przed zabiegiem. Moim zdaniem masz racjoalny powód do obaw. Zgłoś to gdzieś. To moze byc cos powaznego

Gość prraaawda nie umrzesz
ale moze sie zator zrobil?? skrzep jakis??

Gość kaila matka
dzisiaj dzien 6sty i dalej po pobraniu mnie reka boli :/ obudzilam sie z jakms bolem jakby mi ktos reke sciskal :/ i byla lekko zdretwiala i zimna?! dodam ze nie spalam nawet na lewym boku wiec raczej na niej nie lezelam

Jeśli wg Ciebie powyej 20ml to niebezpieczne dla zdrowia to co powiedzieć o osobach, które oddają 450ml co 2 miesiące. Ja, jak miałem operację to straciłem podczas niej jakieś 850-1000ml i nie miałem żadnej transfuzji. Po kilku dniach czułem się jak nowo-narodzony

Gość kaila matka
ja nie wiem juz czy tak ma byc czy cos jest nie tak :/