Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochiyoo

Studia - dla humanisty

Polecane posty

Gość kochiyoo

Niestety jestem humanistką, a każdy wie, że humaniści w życiu nic nie osiągną, tak nasłuchałam się pełno taki opinii Ale chcę wybrać kierunek studiów i coś osiągnąć. Lubię polski, ale geniuszem nie jestem, nienawidzę matematyki. Przeszukałam cały internet, opinie, strony szkół, fora. Trafiłam tutaj. Poszukuję ciekawego, humanistycznego kierunku w Gdańsku Wypowiedzcie się jakie macie opinie, jak wyglądają studia, czy jest trudno, nudno...?

Gość tylko nie idz
na jakies kulturoznastwo czy socjologie bo to porazka!! psychologow jest w ciul i jeszcze wiecej..podobno kosmetologia jest pozadanym i dosc przyjemnym kierunkiem..moze warto sie poswiecic?

Gość hoseee
socjologia - nie przemęczysz się na studiach i na bank nie znajdziesz po tym pracy :D

Gość brylove
Też miałem taki problem. Politologie i inne stosunki międzynarodowe to trochę już przebrzmiałe kierunki. Zdecydowałem się na dietetykę - bo podobno nowość, fajne perspektywy zawodowe no i praktyczna wiedza, którą można zastosować do samego siebie ale też i do innych :) jakby coś to polceam dietetykę. JA studiuje dziennie w Łodzi w Medyku a jeśli chcesz jakieś info albo pogadać zwyczajnie to mojego maila chyba widzisz, nie? Marcin :)