Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 48latka nie chcąca seksu

Mój mąż nie chce dostosować się do moich warunków seksualny

Polecane posty

Klata i nogi muszą być ogolone. Wtedy zdecyduje sięna seks. Nasza córka ma chłopaka i ona umiała dopilnować tego żeby on golił wszystkie swoje miejsce intymne. Ja chce ze swoim zrobić to samo. Kupiłam mu maszynke do golenia i ma się ogolić ale on nie chce.

E, czemu niemęskie, Wysokolibidowa. Tylko nie wiem, czemu ta 48latka uważa klatę i nogi za miejsca intymne. Bo jeśli lubiłaby wylizać mi czasem tyłek to ja chętnie się będę golił. Rozumiem, że lizanie włosów może być niezbyt przyjemne. Czasem w zębach zostają.

A może zamień się z córką na facetów? Namówiła swojego na golenie, to i może Twojego jej się uda namówić.

Czy to nie dziwne, że nikt nie ma gładkich włosów na cipce? Przynajmniej ja nigdy nie spotkałem ani nie widziałem.

Na żywca to może niezbyt dużo, ale istnieją też dokumentacje fotograficzne. I generalnie jeszcze nie widziałem zupełnie prostych włosów. Czyżbym coś przeoczył?

Gość limes_limes
Rozumiem, że on 20 lat temu nie był zarośnięty tylko zarósł ... jakoś tak ostatnio, co? I drugie pytanie. A co robiłaś z nim przez ostatnie 20 lat? W życiu czegoś tak głupiego nie słyszałem! Moim zdaniem ten wątek, to jakaś śmieszna prowokacja. A jeśli piszesz na serio, to zostaje Ci tylko psycholog.

Gość inka123456
JAK ZROBISZ PROSTOWNICĄ TO BĘDĄ:)))

I teraz po latach Ci się odmieniło?? Bo jak rozumiem wcześniej Ci to nie przeszkadzało...?W życiu mi nie przyszło do głowy,żeby kazać mojemu mężowi golić nogi(ma 42 lata):O Klatę ma bez zarostu i pewnie gdyby była taka możliwość,to bym chciała,żeby sobie tam zapuścił włosy;)):classic_cool:

Ale córka powiedziała mi że jej narzeczony goli sobie tam włosy. Między nami a nimi jest 25 lat różnicy ale ja też chce takich zmian. Bo jak ja leże pod mężem to za bardzo czuje łaskotki.

Gość a ja powiem tak...
Azjatki maja proste włosy na cipkach. Poderwij jakąś Chinkę i sprawdź :)