Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crv cvv2

Współczęśni faceci oczekują seksu na pierwszej randce

Polecane posty

Gość crv cvv2

Normą staje sie pytanie : Ruchasz sie czy trzeba z tobą chodzić ?

Gość ghtrh
Zbyt generalizujesz.

Gość To jest kłamstwo
Ja czekam do drugiej randki :)

Gość pastyl
nie wszyscy, nie ma aż tylu qrew.

To jest bardzo dobre pytanie. Jak ktoś chce być frajerem co zasponsoruje lasce kolacje, wyjścia i rozrywki to proszę bardzo.

Gość ale co się dziwić skoro
tyle dziś "wyzwolonych" kobiet?

Gość John Bravo 88
Tak samo można powiedzieć, że na pierwszej randce kobiety lustrują portfel i majątek faceta. Facet to nie zwierzei nie maszyna też ma serce...

Gość ja nie jestem wyzwolona
i na pewno miał taką nadzieję że na pierwszej :) i już po sprawie nic z tego :P

Gość vslfkmb
najlepiej żeby kobieta nie miała żadnych wymagań i na facetów brała jakichś nieudaczników. Tylko PO CO?

Gość większość kobiet sama inicjuje
seks na pierwszej randce. To nie miejcie pretensji do nas tylko to swoich koleżanek.

luzer to tylko tak dla rozrywki sie chyba spotyka :p przecież żadna normalna kobita z kims takim sie nie zwiąże

Gość większość kobiet sama inicjuje
CEB53T skoro wiekszość robi tak to czemu jest tu tyle biadolących łajz? xxxx Kogo masz na myśli? Mnie np. boli, że właśnie większość kobiet tak robi bo takie kobiety mnie nie interesują.

CEB53T- Znam bezrobotnych co mają dziewczyny a nawet żony i dzieci...

Gość róże bez kolców
nieprawda.

Gość 22letnia
Bo wiekszosc kobietek myśli niestety,z ę jak dadzą facetowi wszsytko "złapią" go na fantastyczny seks i w koncu bedą miały chłopaka. No niestety despoeracja... A faceci jak faceci wykorzystują to... A jak zdiewczyna porzadna z zasadami i nie chce na pierwszej rande to zrywają kontakt i dzewczyna ma 22 lata i dalej jest dziewicą :P

hahah, mnie sie kiedys facet zapytal na czacie czy zebym poszla z nim do lozka to czy MUSI ze mna chodzic haha masakra

Gość sdfdsfsd
22letnia ... . A faceci jak faceci wykorzystują to... A jak zdiewczyna porzadna z zasadami i nie chce na pierwszej rande to zrywają kontakt i dzewczyna ma 22 lata i dalej jest dziewicą xzxxx a faceci ... oj już nie wyolbrzymiaj! Jak suka nie da to pies nie weźmie. A, że dziś takie wyzwolone jesteście to co się dziwić. Skąd facet ma wiedzieć, że są porządne jeszcze kobiety skoro to może 1 na 1000

Gość 22letnia
No przecież napisałam, że kobietki chcą dac wszystko facetowi na tacy, bo myślą, ze dzieki temu on się w nich zakocha i dlatego dają no i wiekszosc to wykorzysta. Mnie na razie spotykały tylko atkie sytuacje,z ę jak nie chciałam po kilku tyg pójśc do łózka to kontakt był zrywany :P Jak widac trafiałam na ruchaczy, ale nie trace ducha i wiezrze ze są gzdies też "porządni faceci" :D

Gość *******gdzie
niekoniecznie moja koleżanka wyszła za takiego, który ją do tego stopnia szanował, że seks był raz na kwartał... a i to podobno mizerny /potem się wyjaśniło dlaczego - on miał podział: żona do rodzenia i wychowywania dzieci, a na inne sprawy, które się wstydził żonie zaproponować - inne kobiety/

Gość gość
Będąc świadomym, że się puszczacie nikt nie chce być gorszym, który musi czekać do ślubu!