Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdk8f8f8ff

CZY JEST TU JAKAS KOBIETA ,KTÓRA MA JAKIEKOLWIEK PAJĄCZKI NA NOGACH??

Polecane posty

Gość kdk8f8f8ff

ja mam dopiero 25 lat i juz mam gdzieniegdzie pajączki :( masakra to objaw choroby .uslyszalam od kuzynki ktora studiuje medycyne..

Gość blablabla ....
pajączki cię atakują?

Gość hggjhgm
mam, żadna choroba, taka po prostu nasza uroda - słowa lekarza

Gość kdk8f8f8ff
choroba krązeniowa slowa przyszlego lekarza:)

Gość pajaczkowa Melania
Ja mam pajaczki na nogach, pierwsze mialam juz jako nastolatka, a potem na studiach w lato pracowalam jako kelnerka i wtedy wiecej mi wyskoczylo. Nie wiem czy to choroba, mam 33 lata i nie pojawiaja sie juz nowe moja mama tez ma pajaczki, chyba to genetyczne.

Gość pajaczkowa Melania
To by sie zgadzalo, ja mam slabe krazenie, zawsze zimne dlonie i stopy.

Gość mammmmxjjxdc
Niestety, ja tez mam 25 lat i mam na łydce naszczęscie narazie w jednym miejscu :(((((, moja mama też ma więc właśnie to jednak chyba ta genetyka.

Gość mam, ale i prace stojacą od 3
lat, 32 lata i u mamy masakryczne, kolezanka ma takie w wieku 25 lat i zaczela te sama prace w tym samym czasie

@kdk8f8f8ff masz rację, pajączki mogą być objawem choroby żył. Same żyłki przy skórze nie są groźne dla zdrowia, lecz mogą oznaczać, że w głębszych częściach skóry krew w żyłach nie płynie poprawnie i wkrótce mogą zacząć się tworzyć żylaki. Polecałabym wizytę u lekarza i badanie USG Doppler. Niezależnie jednak najlepszym sposobem jest noszenie rajstop lub pończoch przeciwżylakowych, ponieważ dzięki zmiennemu uciskowi pozwalają żyłom działać prawidłowo. Mam na myśli np. produkty Pani Teresy Medici: http://www.sklep.pani-teresa.com.pl/PL-H3/-/Search.html?query=SZl9rZXl3b3JkPXdwaXN6IG5henfEmSBsdWIgc3ltYm9sO2ZfbWFudWZhY3R1cmVyPTtmX2JvZHlwYXJ0PTE1O2ZfZnJhZ21lbnQ9O2ZfY2F0PTt4PTc7eT0zOw%253D%253D