Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzystaJakŁza

Związek z (świeżym!) rozwodnikiem...

Polecane posty

Gość CzystaJakŁza

Mam 20 lat i nie mam zbyt dużego doświadczenia z mężczyznami. Niedawno poznałam "tego jedynego", jak mi się wydawało... Przystojny, czarujący zaczął mnie adorować po jakimś czasie zgodziłam się na spotkanie na którym zachowywał się jak dżentelmen, nawet powiedział, że chce poznać moich rodziców i widziałam jak robi wszystko by im się przypodobać (z pozytywnym skutkiem). Podczas tego spotkania wyjawił mi, że jest dwa miesiące po rozwodzie... Nie mówił o swojej byłej ani dobrze ani źle, po prostu stwierdził, że ma rozwód z orzeczeniem o jej winie bo go zdradzała z różnymi mężczyznami i że jego małżeństwo od dawna było fikcją a trwało w sumie 5 lat. Sam nie ma jeszcze 30... Czy to możliwe aby już zapomniał o swojej byłej i był gotowy na nowy związek?

Gość herrr
po zdradzie miłość przechodzi bardzo szybko

Gość inka123456
Jak jest rozwód z urzeczeniem z jego winy to on musiał zdradzać bo inaczej musiał by być rozwóz z orzeczeniem o winie jego ex

Gość inka123456
sorki cofam wyżej źle przeczytałam

Gość inka123456
ale jak by się tak sparzył jak piszesz na swojej ex to szybko nie umiałby zaufać kolejnej kobiecie, chyba coś tu jest nie tak.

Gość CzystaJakŁza
herr, czy masz jakieś doświadczenie w tych sprawach?