Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Co mieliście dzisiaj do jedzenia

Polecane posty

09:00 - jajecznica na boczku z 15 jaj Do obiadu objadałam się czekoladkami, batonikami oraz paliłam papierosy 14:00 - Obiad: rosół z makaronem oraz noga z kurczaka,ziemniaki i mizeria. Po obiedzie byłam na kebabie i pizzy z szynką, serem i pieczarkami a teraz mam mnóstwo czekoladek :) landrynek, pomarańczy, jabłek, kiwi, bananów. Oraz na kolacje mam 30 bułek z szynką, ogórkiem konserowywym i pomidorem :)

Gość takie pytanko
to ile ty wazysz??150?

Gość Ale chyba nie zjesz 30
bułek na kolację sama?

Gość inka123456
Ja na razie jestem tylko o śniadanku (rogalik z twarożkiem i kawa) i tak do ok. 18 godziny później może jakaś obiadokolacja i koniec.

Gość grensof
nalesniki

Gość hfgiohpgvf
hahahahaha

Gość hfgiohpgvf
u mnie na śniadanie dwie kanapki z wędliną i pomidorem, na obiad leczo, między czasie dużo wody na kolację pewnie jogurt lub serek wiejski.

Gość inka123456
Ten twój jadłospis to na cały tydzień by był dla mnie i jeszcze dla męża by coś zostało hihihi

Gość co, co wyśta mówiliśta.?
Ale ten obiad to taki lichutki,.takie co nieco W południe apetytu nie masz

Gość inka123456
za dużo jesz słodyczy

Ale zrobiłyście mi chętke na naleśniki. Zaraz pójdę chyba do restauracji. Robią tam dobre naleśniki z serem oraz dodatki bita śmietana i owoce :) Tak. Sama zjem 30 bułek :) :) hamburgerówki :)

Gość hfgiohpgvf
nawet jakbym miała super przemianę materii nie zjadłabym tyle i myślę że 30 kanapek nikt nie jest w stanie zjeść więc po prostu robisz sobie żarty:)

Gość inka123456
teraz to mi w brzuchu burczy od tego czytania a ja w pracy i nic nie mogę zjeść:(((

Zdziwiłabyście. Kiedyś poszłam do znajomych na kolacje to jadłam i jadłam. Jeszcze gospodyni mówi mi że może by mi zapakowała trochę na drogę a ja wyjmuje plecak i mówię kochana ja mam własne pojemniczki :)

musisz chyba posiadać małą chloednię zamiast lodówki. jak ty dotarłas do tego kebaba?

A moje ulubione słodycze to milka, alpen gold, merci, rafaello, twix, snickcers oraz galaretki posypane cukrem, landrynki, chipsy, pepsi itp :)

Niekoniecznie jak ma się znajomych, sąsiadów, itp do których idzie się na obiad. Kiedyś zjadłam 5 obiadów 1 - Sąsiada poczęstowała mnie zupą ogórkową oraz klopsikami z ziemniakami i marchewką oraz kawałkiem tortu 2- Sąsiada poczęstowała mnie zupą pomidorową, schabowy, ziemniaki i kapustka zasmażana 3 - Koleżanka zaprosiła mnie na kebaba z frytkami 4 - Kolega zaprosił do mnie do restauracji ,,Podzamcze'' w Dobczycach to zjadłam zupe pomidorową oraz schabowego z ziemniakami i kapustą zasmażaną 5 - koleżanka zaprosiła mnie do pizzerii Pat w Dobczycach i zamówiła dwie pizze jedną dla siebie drugą dla mnie

chociaz akurat własnie jam kasze, kacze serca i kapuste kiszona...Wbijaj jak chcesz:P