Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piterson1234

straz miejska maly problem

Polecane posty

witam mam takie małe pytanko ostatnio odwiedziła mnie straż miejska w związku z tym ze niby mam posprzątać po swoim psie tyle ze pies jest za ogrodzeniem u mnie na moim podwórku ogrodzonym i ze niby sąsiedzi się skarzą a to jest moja sąsiadka zza ściany co mi grozi za takie coś mówiąc szczerze to teraz chce jej zrobić na złość i nie sprzątać bo wydaje mi się ze nie mam obowiązku żadnego żeby sprzątać u mnie na moim ogórku i moja sprawa co jest na nim a nie sąsiadów chłopak mi radził ze mam odpuścić sobie strażnicy dali mi niby czas do 1 maja a ja nie mam zamiaru i tak sprzątać mandatu mi raczej nie wystawia bo za co ze mam nieczysto na ogródku ?

Gość herrr
pierwszy raz słyszę o czymś takim. Nawet nie mogę znaleźć takiego przepisu. Radziłabym zadzwonić jutro do straży miejskiej i zapytać o taki przepis (numer i gdzie się znajduje i jaka kara)

Gość upiorny .
Jak na mój upiorny rozum To oni podstawieni są przez sąsiadkę. Mandatu mozesz odmówić! Ale w sądzie... Za zanieczyszczenie wód gruntowych;-) Upiorne to więc myk, myk...

wydaje mi się ze nic nie mogą zrobić i ze moja to sprawa co mam na swoim własnym ogródku strażnik powiedział ze mam obowiązek mieć czysto na ogródku

Gość może i
strażnik niech sie odpieprzy, na swoim podwórku każdy ma taki porządek jaki mu pasuje. ale jak był donos to muszą sprawdzić. A jak przyjdą to mów, że pies dopiero co nasrał.

Gość Syfiara jesteś...
...i tyle, bo jak nazwać kolekcjonerkę psich gówien. Nasraj jej na złość pod swoimi drzwiami... i w mieszkaniu też. Straż spokojnie może ukarać za takie coś mandatem :-)

chłopak powiedział ze niech przyjdą do niego to ich wygoni z podwórka i poprosi o dokument upoważniający do przebywania na naszej posesji i mówił ze to nasza sprawa co mamy na swojej posesji i możemy mieć dosłownie tam "nasr.ne"

Gość herrr
o ja pier... właśnie czytam, że w Sopocie SM sprawdzała czystość przydomowych ogródków, dawała wezwania do posprzątania, a jeśli ktoś się nie zastosuje to wezwanie do sądu. Paranoja

z jakiego powodu mogą mnie ukarać ze co mam nieczysto na ogórku to może wejdą mi do domu i zaczyna jeszcze patrzeć czy mam kurze wytarte i naczynia pomyte co ?

Gość kobieta z przeszłością
JA DOSTAŁAM MANDAT BO MÓJ JACK RUSEL SZCZENIE 4 MC BIEGAŁO BEZ KAGAŃCA NA ŁĄCE ZA MIASTEM , GDZIE ŻYWEJ DUSZY NIE BYŁO , PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!

Gość upiorny .
Ogródek... Kwiatki i upiorna trawka Więc... Potrzebuje nawozu i to ekologicznego, aby życiu Mieszkańcom nic nie zagrażało Ze strony chemicznych. Badania psa są aktualne Więc... jest zdrowy... A teraz Myk, myk...