Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 47386436

Co by się stało gdybym połknęła 20 tabletek Afobamu i popiła pół litrem wódki?

Polecane posty

Gość stokro...
po co afobam...ja jak bym wypiła pół litra to bym padła

Gość 47386436
a jak myślisz po co? po prostu chcę się upewnić. mam jeszcze taki syrop HYDROXYZINUM na receptę ok. 100 ml i to wszystko co by mogło podziałać. Gdybym połknęła te tabletki, wypiła syrop i popiła wódką to na 100% skuteczności?

Gość 47386436
Aha i proszę tylko o jedno. Komentarze tak lub nie, a nie jesyeś chora itp, bo to wiem.

Gość Witek.Z 00
a po co to robisz zycie ci nie miłe czy jak??

Gość ula której znowu ukradli nick
nawet nie trzeba popijać ,wystarczy te 20 ,a ile mg ?

Gość 47386436
Właśnie dlatego, że życie mi niemiłe. Ja chcę szczerej odpowiedzi żeby potem nie było problemów w stylu, że się obudzę w szpitalu psychiatrycznym.

Gość ula której znowu ukradli nick
słuchaj a co bierzesz oprócz tego gówna ? nie jestem żadną nawiedzoną babą ,ale może masz zle dobrany lek główny ,bo mniemam że afobam masz pomocniczo przy depresji ,a może leczenie trwa za krótko ,wstrzymaj się !!!!!!!

Gość 47386436
Mam 21 tabletek afobamu 0,25 mg.

Gość 47386436
z takich leków na receptę mam jeszcze propranalol wzf i ketonal duo i forte. W sumie tyle, bo mama schowała mi silny antydepresant i nie mogę go znaleźć .

Gość Witek.Z 00
daj sobie szanse dziewczyno ludzie umieraja na raka a tak bardzo chca zyc nie rob tego zycie przed toba raz jest lepiej raz gorzej ale to nie znaczy ze w desperacji sobie zycie od razu odbierac echh...

Gość 47386436
Prosiłam aby mnie nie oceniać ani nie mówić co mam robić. Chciałam tylko 100% pewności żeby nie robić sobie i bliskim kłopotów gdy się obudzę.

Gość 47386436
Ketonal to silny lek przeciwbólowy. Mam chyba z 20 tabletek mocnych i 30 o powolnym uwalnianiu. Propranalol wzf jest na obniżenie ciśnienia tętniczego krwi, więc to też mogłoby dopomóc jak myślicie?

Gość Gordzio Bordzio
tylko zrób to skutecznie bo ja ce odratują korvo jedna to obciążyć cie kosztami leczenia szmato jedna no dalej samobója skutecznego zrób pojeby siedzą i się nudza

Gość TrueStoryBro
Pierdolnij się w łeb. Na pewno pomoże.

Gość 47386436
Nie obciążę nikogo na pewno. Ostatnia rzecz jakiej chcę to właśnie obarczanie kogoś swoimi problemami. Bez sensu ten Twój komentarz.

a zabij sie o jedna kretynska istote mniej... najlepiej kup strzykaweke i laduj powietrze w zyle a padniesz na pewno, wez leki nasrecowe z 10 tabletek i zapij spirytusem... zenujaca jestes

Gość 47386436
Nie rozumiem tego typu komenatrzy i oceniania mnie. Nie znacie mnie, nie znacie mojego życia dlatego nie prosiłam o ocenę tylko o wypowiedzi na temat tego co napisałam. O tyle mogę chyba prosić? Bardzo Was o to proszę.

Gość czemu tak jest że
myślisz ze ktoś ci będzie tutaj podpowiadał co i czy jest skuteczna metoda odebrania sobie życia to rzeczywiście jesteś popierdolona idź na forum samobójców i tam pytaj co za głupia kretynka idiotka

Gość Sasasasasasasasasasasasasasa
Dziecko, jakbyś żyć nie chciała to by cie tu dawno nie było :/ a na pewno byś nie siedziała na forum i nie wypisywała o jakichś próbach samobójczych :o zaraz zadzwonie do twojej matki, szlaban dostaniesz i bedzie po wszystkim.

chcesz sie zabic wiec teoretycznie zycie dla Cb nie ma sensu i chcesz je zakonczyc,ale co wplynelo na Twoja decyzje ? moze depresja ? sytuacja materialna ? zawsze sa jakies alternatywy.. nie trzeba sie zabijac od razu. Jakbys chciala to zrobic to juz by Cie nie bylo widac wachasz sie wiec nie jestes do konca pewna. Przemysl to bo zycie nie jest takie zle

Gość Sasasasasasasasasasasasasasa
Do psychiatry a nie o porady na forum pytać :O

Gość Michał

Banda ...i. Biedna dziewczyna wiem co to znaczy chcieć odebrać sobie życie żeby nie powodować więcej kłopotów otaczającym ludziom którzy chcą dla Ciebie dobrze a tobie nie da się pomóc i ciągle ich ranisz.  Dzisiaj chciałem to zrobić. Ci którzy wypisują takie bzdury sami są takimi od jakich wzywają. Dziewczyno nie jesteś sama jest nas wiele tylko problem w tym że jesteśmy wszyscy pozamykani w 4 ścianach a nawet jakbyśmy się spotkali potrafimy sobie dać tylko a czasem aż zrozumienie 😞 bo wszyscy mamy problem. 

Gość Michał

A niestety syty głodnego nie zrozumie